Són postals de Sant Andreu de Palomar i ja es poden comprar a les llibreries i quioscos del barri. Les ha posat a la venda l'editoral Llop Roig, la primera editorial 100 % andreuenca. PAU VINYES, fundador de l'editorial Llop Roig "Que les grans editorials no pateixin. Publicarem llibres de temàtica molt local. Al principi a mi em tocarà fer d'home orquestra però a mesura que el projecte vagi funcionant la idea és rodejar-me d'un equip." L'editorial rep el nom de l'advocat Tomàs Roig i Llop, avi de l'historiador Pau Vinyes. La nova editorial local publicarà llibres i documents de contingut gràfic sobretot vinculats a Sant Andreu. PAU VINYES, fundador de l'editorial Llop Roig "Pretén ser una editorial de llibre local, gràfic, amb la intenció de ser un llibre de regal, un llibre que sigui manejable, que el toquis, que et vingui de gust tastar, gaudir." Aquest llibre sobre els 50 anys de la primera publicació de Tintín en català és el primer títol de l'editorial Llop Roig. Vinyes ja treballa en la publicació d'un llibre infantil i en un altre sobre l'obra de l'escultor Joan Mora.

L’Editorial Llop Roig ja ha tret al mercat el seu primer projecte, que consisteix en un conjunt de 10 postals de fotografies antigues de llocs emblemàtics de Sant Andreu. També ha editat el primer llibre, ‘Tintinaires de Catalunya. La presència de les aventures de Tintín i Milú en terres catalanes’, que inclou l’opinió de diversos catalans que han llegit aquest llibre.

L’historiador Pau Vinyes és qui està darrere d’aquesta nova editorial. Aquest andreuenc sempre havia tingut en ment realitzar algun projecte relacionat amb el món del llibre i, aquest cop, s’ha decidit a dur-lo a terme. El nom de l’editorial fa referència als cognoms del seu avi, i també escriptor i advocat, Tomàs Roig i Llop.

La intenció de Pau Vinyes és distribuir llibres de caire local, gràfics i que permetin la interacció entre diverses generacions. Creu que la lectura ha d’aportar coneixement i sentit crític i, a la vegada, entreteniment.

De moment serà ell mateix qui s’encarregui de realitzar la distribució comercial entre llibreries i quioscos del barri, però amb la intenció d’envoltar-se de professionals a mesura que l’editorial creixi. De fet, ja té previst diversos projectes. Per Sant Jordi sortirà a la venda un llibre sobre la vida quotidiana i obra de l’escultor andreuenc Joan Mora. També editarà uns escrits de la seva àvia, un llibre infantil i un altre sobre la república i la Guerra Vivil a Sant Andreu de Palomar.

Pau Vinyes ha publicat, fins al moment, 17 llibres. Alguns a títol individual i d’altres en col·laboració. A final dels anys 90 es va introduir en el món de l’escriptura.