Envoltades de pastes, pastissos i cafès, trobem aquestes pintures. Retrats d’art pop de personatges famosos. L’artista és veí del barri i va proposar als propietaris de la pastisseria La Tartela que li cedissin un espai per exposar les seves obres. MARIO PEDROSA, artista "Feia temps que veníem a prendre cafè, veiem que hi havia un ambient molt maco // li vaig comentar amb ells, van dir que sí i aquí estem." I la iniciativa ha tingut força èxit. Molts clients s’han interessat per comprar les obres exposades. Això ha fet, que més artistes ja s’hagin posat en contacte amb la pastisseria. DIEGO ROMERO, soci de La Tartela "Y están en lista de espera para exponer sus obras así que cualquier vecino del barrio, de la Nova Esquerra de l’Eixample, que quiera vender y exponer sus cuadros enesta pastelería nosotros encantados." Diuen els propietaris de la pastisseria que a partir d’aquesta primera exposició esperen que la paret se segueixi omplint d’art.

El desembre passat, Pedrosa va proposar als amos de la pastisseria i cafeteria La Tartela que li cedissin un espai per poder exposar i vendre les seves obres. Des d’aleshores, les seves pintures estan penjades en una paret del local. Una experiència d’èxit gràcies a la qual el pintor ha aconseguit vendre bona part de la seva producció.

A partir d’aquesta primera exposició, els propietaris van decidir dedicar una part de local perquè els artistes de la Nova Esquerra de l’Eixample que ho vulguin puguin anar al local amb les seves propostes. Segons Diego Romero, soci de la Tartela, “molta gent del barri es va interessar per aquesta iniciativa i ara tenim llista d’espera perquè altres artistes exposin les seves pintures”.