L'Associació Oslo Barcelona Workshop recull les propostes de 34 creadors en una fira artística permanent. Els artistes s'han unit en aquest espai per poder mostrar les seves obres al públic i no dependre d'intermediaris. MARIA NINOT, Associació Oslo Barcelona Workshop "Oslo és com una fira permanent on cada soci paga un tant per poder exposar el seu producte i jo, l'Ana, la Maya i l'Aloma ens encarreguem d'ensenyar-ho a la gent i, a canvi, doncs tenim aquí el nostre taller." Totes les creacions d'Oslo són d'artistes locals que treballen als seus tallers per oferir peces originals i úniques. MARIA NINOT, Associació Oslo Barcelona Workshop "Estem envaïts per grans masses de modes o empreses que tot ho generalitzen molt i aquí hi ha molt talent i moltes coses que, molts oficis també que tenen un risc de perdre's." Sovint, la feina de l'artista és solitària a l'estudi o al taller, però des d'Oslo asseguren que la unió els permet crear noves sinergies. MARIA NINOT, Associació Oslo Barcelona Workshop "En ajuntar-se diferents artistes gràfics, doncs, com que fem reunions cada dos o tres mesos es posen en contacte 'ah, doncs jo imprimeixo aquí, que això em surt així' o s'ajunta gent per fer una comanda, és com un intercanvi de coneixements que per als gremis va molt bé, jo sóc joiera i també, vull dir, jo vaig sempre a comprar als mateixos llocs i de cop, coneixes a algú i bé, jo vaig allà i és més barat." L'associació ha permès que joves artistes puguin començar o consolidar el seu treball sense dependre d'altres. Totes les formes artístiques hi caben. Joiers, modistes, ceramistes o artistes gràfics es troben en aquest local del Torrent de l'Olla.

Una trentena de joves artistes han sumat esforços per fer visible la seva feina sense dependre d’intermediaris i han creat l’Associació Oslo Barcelona Workshop. Tenen un local propi al carrer del Torrent de l’Olla i quatre de les artistes, la Maria, l’Ana, la Maya i l’Aloma, són les encarregades de cuidar l’espai a canvi de poder disposar d’un taller de creació al mateix local.

Joiers, ceramistes, artistes gràfics, modistes… fins a 34 creadors s’han unit en l’Associació Oslo Barcelona Workshop i treballen en un taller situat al carrer Torrent de l’Olla, a la Vila de Gràcia. L’objectiu és oferir peces úniques, molt diferents de les que produeixen les grans marques, i unir esforços entre els creadors per poder-se consolidar.