La construcció d’un nou pàrquing subterrani i la reforma de la plaça que hi ha a sobre ha creat un itinerari per als vianants que manté la connexió entre l’avinguda de Pedralbes i el carrer del Marquès de Mulhacén. L’aparcament, concebut com a espai intel·ligent, té sensors de presència i sis punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

A la nova plaça es creen tres zones diferenciades d’estada: el tram de connexió amb l’avinguda de Pedralbes, el pla horitzontal principal i la connexió amb el carrer del Marquès de Mulhacén. En tots aquests espais s’ha renovat el mobiliari urbà, l’enllumenat, i s’ha plantat vegetació a les zones enjardinades. Els antics fanals de la plaça s’han substituït per 17 fanals LED d’acord amb els nous criteris d’il·luminació de la ciutat.

Aparcament intel·ligent

L’aparcament subterrani, que funciona les 24 hores del dia, disposa de places per a 261 cotxes, sis de les quals són per a cotxes elèctrics, vuit per a persones amb mobilitat reduïda, vuit més per a motos i 10 per a bicicletes.

Des de fa tres anys, els veïns de Pedralbes protestaven per la falta d’aparcament al barri.

El nou aparcament soterrat disposa de sis punts de recàrrega per a cotxes elèctrics i es converteix en el segon amb més punts instal·lats, després del de la Boqueria.