Els Mossos d’Esquadra van iniciar les investigacions arran de les denúncies dels veïns, que es queixaven de les pudors i perquè no parava d’entrar i sortir gent del pis. Aquestes persones, amb aspecte de toxicòmans, sovint els molestaven perquè s’equivocaven de pis. Dins del domicili se sentien sorolls persistents i tot el bloc feia pudor de productes químics, que van arribar a irritar els ulls d’alguns veïns.

El 26 de març, els agents van dur a terme un escorcoll de l’habitatge i hi van trobar tota mena d’estris per tallar la droga, a més d’envasos i recipients per cuinar-la, embolcalls de plàstic i bàscules de precisió. S’hi van localitzar substàncies estupefaents com marihuana, cristall  i cocaïna, la majoria preparades en petites dosis per ser venudes. També hi van trobar la llibreta en què estaven anotades les comandes de diversos clients.

A més, els Mossos van localitzar una pistola, dues navalles i munició. Aquestes armes les usava la família per protegir-se de possibles robatoris o agressions arran de la seva activitat il·lícita.

A banda d’aquest material, la família disposava de 2.170 euros en una caixa forta i 19.000 euros més amagats a la màniga d’un barnús, i una llibreta bancària en la qual constava un degoteig constant de petits ingressos. També van trobar diversos rellotges d’alta gamma i joies que els investigadors sospiten que es feien servir per blanquejar els diners que obtenien de la droga.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar presó per als dos progenitors i llibertat amb càrrecs per als dos fills.