Veïns de la Verneda i la Pau alerten de la deixadesa d’aquest pont per a vianants i el de vehicles que hi ha al costat a l’encreuament de la via Trajana amb el carrer de Santander. “Ya ves el mantenimiento que tiene, ninguno.” No són accessibles per a persones amb problemes de mobilitat i hi ha el trànsit que surt dels polígons industrials en direcció a la ronda del Litoral. RAFA VEGA, AV Via Trajana “Cualquier día caerá porque no está preparado para ello, porque esto era tierra, luego empezaron a hacer las industrias aquí y empezó a haber una circulación abundante pero no se ha remodelado.” Els veïns adverteixen que es forma un embut que ocasiona retencions constants i que el canvi de rasant propicia accidents. “Se dijo que se iba a hacer una rotonda, espacio hay.” Reclamen una remodelació que millori la circulació a la cruïlla i que permeti creuar el pont d’una manera més segura. Afirmen que aquesta part del barri està aïllada a causa del trànsit i les vies del tren. “És una de les principals reivindicacions de la plataforma Nord-est Sant Martí. 11 associacions de veïns de la zona que s’han reunit per dinamitzar aquesta part de la ciutat. Us ho ha explicat des de la Verneda i la Pau, Àlex Jassé.”

Veïns de la Verneda i la Pau denuncien l’abandó d’un pont que creua les vies de tren de la línia R2 de Renfe i que diuen que ha quedat desfasat. Fa anys que reclamen una reforma perquè, asseguren, aïlla la part del barri on s’ubica i en dificulta l’accessibilitat i el trànsit.

Els veïns del barri de la Verneda i de la Pau denuncien que el pont que hi ha a la cruïlla entre la via Trajana i el carrer de Santander és inaccessible per a persones amb problemes de mobilitat i genera un embut en el trànsit per als vehicles que es dirigeixen als diversos polígons industrials que hi ha a la zona. Segons expliquen els veïns, això ocasiona retencions i fins i tot accidents.

Des de la Plataforma Nord-est Sant Martí, formada per 11 associacions de veïns d’aquesta part del districte, adverteixen que la reforma del pont i de l’encreuament on desemboca és una prioritat. Asseguren que és necessària per motius de seguretat i que contribuirà a comunicar millor els habitatges de la via Trajana amb els entorns.