Escales mecàniques i ascensor. Aquestes són les principals millores que l’L9 ha portat als barris de Pedralbes i de la Maternitat i Sant Ramon. Avui ha estat el primer dia laborable que han pogut utilitzar el nou ascensor de la parada de Collblanc, on fins ara no n'hi havia. SANAI BENSLIMAN, veïna “Antes subíamos la escalera y cuesta mucho. Ahora es muy facil todo.” JOSÉ MUÑOZ, veí “Ha quedado muy bien. Todo con el ascensor desde abajo hasta arriba. Para los mayores va estupendo.” Al barri de Pedralbes, a la parada de Zona Universitària, l’L9 també ha comportat una millora de l'accessibilitat, però l'associació de veïns demana que també s'instal·li un ascensor a l'altra banda de la Diagonal. JOSEP MARIA GUILLUMET, AV Zona Universitària “Estem contents, tu diràs si estem contents, però falta el més important de cara a persones grans, gent que va amb maletes. Per arribar del carrer d'Alfambra a aquí, amb les maletes, gent gran, etc. Per anar a l'aeroport, han de donar una corba que hem calculat que són de 300 a 500 metres.” L'entitat veïnal espera que properament es desenvolupi i es doti de pressupost el projecte que ha de permetre un millor accés també des de la banda nord de la Diagonal.

Les escales mecàniques i l’ascensor són les principals millores que l’L9 ha portat als barris de Pedralbes i de la Maternitat i Sant Ramon. En el primer dia laborable que han pogut utilitzar el nou ascensor de la parada de Collblanc, on fins ara no n’hi havia, els veïns s’hi mostren encantats. “Abans havíem de pujar les escales i costa molt, ara tot és molt més fàcil”, comenta la Sanai Bensliman, que viatja amb els seus dos fills, un dels quals encara va amb cotxet.

Al barri de Pedralbes, a la parada de Zona Universitària, l’L9 també ha comportat una millora de l’accessibilitat, però l’associació de veïns demana que  s’instal·li un ascensor a la banda nord de la Diagonal, ja que els veïns que vénen d’aquella zona han de fer una gran volta per arribar a l’ascensor i les escales mecàniques. Josep Maria Guillumet, vocal de l’Associació de Veïns de Zona Universitària, comenta que n’estan contents però que cal seguir millorant l’accessibilitat. L’entitat veïnal espera que properament es desenvolupi i es doti de pressupost el projecte que ho ha de fer possible.