La Mercedes Marfá és veïna de Sant Gervasi - la Bonanova i sempre li ha agradat escriure. De ben petita ja escrivia poesia i no fa gaire que ha començat amb la novel·la. Diu que crear històries la fa feliç perquè és la seva manera d'expressar el que té a dins i el que ha vist i viscut. MERCEDES MARFÁ, autora del llibre 'La pregunta de Elena' "Sempre hi ha un substrat de realitat, de persones que tinc al voltant, d'amics, familiars... Però no és ningú en concret." Les relacions humanes i l'amor són les temàtiques principals dels seus llibres. La segona novel·la, 'La pregunta de Elena', parla del dol d'una parella que ha perdut el seu únic fill. MERCEDES MARFÁ, autora del llibre 'La pregunta de Elena' "El dol és un procés i, en el moment que comença la novel·la, l'Elena, la protagonista, la mare del fill, penso que ja ha sortit de la fase més punxant del dol i ha sortit també per dir: 'No, estimo la vida i encara puc tenir més fills i encara puc fer més coses'." La pèrdua del fill afecta la relació de la parella fins al punt de la separació. És així, però, com aconsegueixen començar de nou i tirar endavant. MERCEDES MARFÁ, autora del llibre 'La pregunta de Elena' "És un missatge contra la soledat i que aquesta soledat s'ha de vèncer i l'hem de vèncer tots plegats ajudant els demés." Tota la història passa en un sol dia i en dos llocs: Barcelona i Camprodon. Marfá la descriu com una novel·la optimista i reflexiva. MERCEDES MARFÁ, autora del llibre 'La pregunta de Elena' "Al final la pregunta, en realitat, no té tanta importància perquè ja ha trobat la resposta. Vull que les persones, elles mateixes, es facin la pregunta de l'Elena i se la contestin perquè jo no ho contesto tot." La Mercedes ja està escrivint la tercera novel·la. En aquest cas la història passa a l'edat mitjana i en un país imaginari.

El 25 de març es presentarà, al Centre Cívic Casa Sagnier, la segona novel·la de la veïna de Sant Gervasi Mercedes Marfá. L’obra es ‘La pregunta de Elena’ i tracta la complexitat de les relacions humanes.

La Mercedes Marfá és una veïna de Sant Gervasi – la Bonanova a qui des de ben petita li ha agradat escriure. Acaba de publicar el seu segon llibre i ja està treballant en el tercer. Les seves obres tracten la complexitat de les relacions humanes. Presentarà el llibre ‘La pregunta de Elena’ al Centre Cívic Casa Sagnier el 25 de març.