Petites acumulacions de gent a certes hores del dia davant d'aquesta floristeria del passeig de Margall. No vénen a comprar flors o plantes. Són persones que entren o surten dels tallers de ioga que hi fan al magatzem. CRISTINA RAMOS, La Patapouf "Volíem fer un negoci que fos diferent, que no fos lo típic, la típica floristeria o la típica escola de ioga. Volíem fer alguna cosa més proper a la gent, més familiar. I llavors se'ns va ocórrer això de fer una barreja de plantes i de ioga." Fa un any i mig que mare i filla van iniciar el negoci. Cada una s'ocupa d'una parcel·la. YVONNE ESTIVALIS, La Patapouf "Me gustan mucha las plantas y mi hija, en este caso Cristina, es profesora de yoga y queríamos hacer algo diferente y lo hemos conseguido, unir las dos pasiones y se nota mucho en el ambiente." La Cristina treballava com a química. El canvi de vida, assegura, ha estat radical. Ara, gestiona una desena de tallers de diferents modalitats de ioga. CRISTINA RAMOS, La Patapouf "No hi ha matrícula, no hi ha mensualitats, és totalment lliure, a la carta, qualsevol persona que es presenta a la classe que més li agradi, a l'horari que més li agradi, amb el professor que més li agradi." Asseguren que es tracta d'un format de botiga molt habitual en altres països europeus. YVONNE ESTIVALIS, La Patapouf "Como todos los negocios hay temporadas más altas, temporadas más bajas, entonces, por ejemplo, en invierno, que no se venden tantas plantas, sí que hay mucha más gente en yoga y esto complemento los gastos y luego al revés, en verano a gente se va de vacaciones pero seguimos vendiendo plantas." Més d'un dels participants dels tallers de ioga ha acabat comprant una planta. Però també n'hi ha hagut que han entrat buscant espècies medicinals o per a la cuina i s'han acabat apuntat als tallers. És el que expliquen les propietàries del local, botiga de plantes i centre ioga. Dos negocis en un per fer-los més viables.

Una floristeria de barri ofereix tallers de ioga a la rebotiga del local. És el fruit de la unió de les passions d’una mare i una filla, que es retroalimenten en forma de negoci.

Hi ha moments del dia en què es fan cues davant d’un establiment que es dedica a la venda de plantes al passeig de Maragall, al tram més proper a Horta. Són persones que esperen per entrar als tallers que s’hi fan a la rebotiga.  Una mare i una filla regenten una floristeria on també s’ensenya ioga. Cadascuna s’encarrega d’una part i asseguren que les dues vessants del negoci es retroalimenten.