Assagen cançons de Nadal per al proper concert. Tenen entre sis i 12 anys i tots van a diferents escoles de la Sagrera. Cada divendres a la tarda es troben a l'Espai 30. Alguns ja és el segon any que hi participen. THAÏS ALENTÁ "És molt bonic pels amics, per les cançons, tot compta." ALBA LORÉ "Fem coses divertides i quan comencem fem uns jocs molt divertits per escalfar." SERGI USTRELL "A vegades he d'afinar més, he d’alçar més el volum." Més enllà de la tècnica, el més important d'aquesta coral és compartir una estona amb altres infants. La iniciativa és de l'Associació La Sagrera es Mou i té un cost de 10 euros mensuals. Tot i així, el preu també es pot adaptar a les necessitats econòmiques de la família. La solidaritat també es fomenta a través dels seus concerts. Han actuat per a residències, casals de gent gran, festes populars o actes benèfics. MONTSERRAT GARRIDO, voluntària de La Sagrera es Mou "Molts tenen el caràcter solidari, de pensar que amb el seu esforç se’n poden beneficiar altres persones." ALBA MARTÍN "A mi m'agrada anar a aquests concerts perquè tenen molta il·lusió i tots els que vénen, vénen per veure'ns i es queden amb la boca oberta de com de bé ho fem." L'any passat van fer mitja dotzena de concerts. Divendres que ve oferiran un assaig obert als pares.

L’objectiu d’aquesta activitat extraescolar és posar en contacte als nens i nenes de les diferents escoles del barri i crear un punt de trobada per a tots ells. Alhora, es fomenta la creativitat, la companyonia i la solidaritat i també s’ofereix als infants participar en una activitat artística i creativa. Per cantar a l’Espai 6:12 cal tenir entre sis i 12 anys. L’activitat costa 10 euros al mes tot i que és gratuïta per algunes famílies.

L’Espai 6:12 va començar a caminar el curs passat i fins ara la coral ja ha fet sis concerts. Algunes d’aquestes actuacions les han realitzat en residències per a gent gran i en centres per a persones amb diversitat intel·lectual. El projecte té el suport de l’Espai Jove Garcilaso i està subvencionat per la Fundació iPSS, que s’encarrega de pagar els honoraris de la directora de la coral.