Els avis de la Sílvia Ribera van obrir una fleca l'any 1932 i encara avui continua oberta en el mateix establiment. De fet, l'única cosa que ha canviat és el nom. Quan el seu pare es va fer càrrec del negoci va tenir molt clar com s'havia de dir. SÍLVIA RIBERA, flequera "Per fer una descripció de la zona on estava el forn vam pensar en posar-li el Forn Model i així vam dir-li però després vam considerar que aquest forn tenia un nom de persona, de propietat i que el nom de la família era important per identificar-nos." La Sílvia i el seu germà estan ara a càrrec del negoci. Són la quarta generació d'aquesta nissaga. SÍLVIA RIBERA, flequera "El meu germà és el que va adoptar el llegat del meu pare i el meu pare el va ensenyar. També va estudiar alguns cursets de flequeria a París. I hem anat fent i fent i fent i desenvolupant un treball que s'ha de desenvolupar i estudiar pràcticament cada dia. És a dir, veient com evolucionen les pastes, les farines, etc. El món de la flequeria ha canviat moltíssim." Tot i l'adaptació als gustos moderns, la família Ribera continua amb la manera artesanal de fer el pa. SÍLVIA RIBERA, flequera "Conservem elements que ens han ajudat durant tota la nostra trajectòria, fins ara. Maquinària, pasteres... Continuem tenint un tallant amb el qual el meu avi i la meva àvia donaven la torna. Hi ha molta gent que encara ho recorda. Tenim un obrador que cada nit elabora pa i va sortint a poc a poc durant el matí."