Aquest disc de Corn Flakes, 'No problem', va ser l'inici de tot. L'any 1990 va començar, gairebé sense voler, el segell de música independent BCore. JORDI LLANSAMÀ, fundador de BCore "En aquell moment era molt difícil editar discos i llavors jo tenia una bona feina com era dissenyador, que tenia un sou que estava bé per l'edat que tenia, tenia, no sé, em sembla que 18 o 20 anys, i vaig decidir agafar aquest sou i invertir-lo en l'edició del primer disc de Corn Flakes. Tots els grups d'aquell entorn, que és els principis del punk i el hardcore, es feien autoedicions d'aquesta manera, molta gent, per exemple, els fabricava a Itàlia, perquè a Itàlia no et demanaven tanta paperassa a l'hora d'editar-ho, en concret, 'Odi social', el seu single, el van fabricar a Itàlia i van anar en tren a buscar-lo i el van portar." La discogràfica va començar amb el lema del "Do it yourself", "fes-t'ho tu mateix", i l'ha mantingut. Les portades, la distribució a les botigues o la promoció es fan des de la seu del carrer de Montmany, a Gràcia. El so dels inicis de BCore van ser el punk i el hardcore i a poc a poc han evolucionat amb els grups. JORDI LLANSAMÀ, fundador de BCore "Uns Standstill del principi amb uns Standstill d'ara no tenen res a veure de so. Vam descobrir els Aina, i després van arribar els Tokio Sex Destruction, molt més tard, que ja van obrir el ventall de música cap a una altra banda, o quan va entrar Delorean, per exemple, cap a la música postpunk o electrònica, després vam agafar grups com Joan Colomo o com Anímic, que tenen una variant més folk que era inèdit en el nostre segell. Si m'ho dius als 90, t'hauria dit que mai no editaria un disc de folk." Del boca-orella el segell es va anar consolidant. Ara, celebren els 25 anys amb quatre concerts a finals del mes de juny. Alguns directes internacionals van venir per primera vegada a la ciutat amb la discogràfica, com Green Day. JORDI LLANSAMÀ, fundador de BCore "La gent al·lucinaria, perquè Green Day van tocar en un centre cívic, al Centre Cívic la Bàscula." Per en Jordi el més important d'aquest quart de segle és haver conegut molta gent amb qui ha conservat l'amistat al llarg dels anys. JORDI LLANSAMÀ, fundador de Bcore "Com el Colomo, el vaig conèixer amb Zeidun, que potser tenia 19 o 20 anys, i segueixo treballant amb ell en un altre projecte ara que ja és 'treintanyeru',"

A partir d’aquí, el boca-orella va fer que sorgissin altres projectes i el segell va anar consolidant el seu so, basat en la música punk i hardcore. Durant aquest quart de segle s’han anat ampliant els estils i fins i tot hi ha el folk d’Anímic o Joan Colomo. El carrer de Montmany, de Gràcia, s’ha convertit des de fa uns anys en la seu i la botiga de la discogràfica. Ara, celebren 25 anys amb quatre concerts especials a finals de juny.

Des del dia 24 fins al 27 passaran per les sales Heliogàbal, Sidecar, Apolo i Music Hall bandes que han fet tota la carrera a BCore com The New Raemon, que tocarà el primer disc; o d’altres que van començar amb el segell, com Standstill, que només tocarà cançons d’aquesta època; Nueva Vulcano, que farà versions, o  The Unfinished Sympathy.