Són els Jardins d'El Petit Príncep. Un espai entre els carrers d'Alella, Santanyí i Alloza que, durant més de 30 anys, havia estat un solar pendent d'edificar. Els veïns van aturar la construcció per fer-hi una zona verda, però l'estat de l'espai es va degradar. Ara fa cinc anys, es va reurbanitzar i se li va posar el nom actual. FLORENCIA GARCÍA, veïna "Lo primero que hicieron fue poner los árboles, y ya está, no había más." MONTSE NIETO, veïna "Era un descampat, que estava ple de brutícia i els cotxes hi aparcaven i la gent es queixava d'això que estava tot molt brut." Fa 10 anys, els alumnes de l'Escola Aloma hi van plantar flors de manera provisional. Finalment, l'espai es va remodelar amb zones verdes i jocs infantils. FLORENCIA GARCÍA, veïna "Con esta placita, ui, es un encanto para los niños. Porque aquí se distraen mucho." Van ser els escolars del barri els qui van triar el nom d'El Petit Príncep. Les referències al llibre són molt presents, però de forma molt discreta. LAURA BOFILL, veïna "Bé, conec el conte d''El petit príncep', no m'he fixat gaire en la plaça perquè si vinc, vinc amb els petits i tampoc no puc estar per mirar. Sí, veig les escultures de les parets, dels laterals." MONTSE NIETO, veïna "La portada del llibre, no? És això lo del … no? És el món això, no? I el príncep, no? Umm um!" L'asteroide del petit príncep neix del dibuix d'un alumne de l'Escola Aloma, que també inclou una de les frases més populars del llibre: "L'essencial és invisible als ulls". L'acompanya un altre element clau a la novel·la. Hi ha roses naturals, però també en forma d'escultura.

Ells mateixos van plantar al terreny alguns arbres, però el pas del temps i la deixadesa van convertir l’espai en un focus de queixes pel  mal estat en què es trobava. Fa 10 anys els veïns van reprendre la campanya per dignificar l’espai. I després d’una primera actuació, amb la creació d’un jardí per part de l’Escola Aloma i Parc i Jardins, la zona es va remodelar completament amb un pressupost de 780.000 euros.

El juny de 2010 va renéixer com a Jardins d’El Petit Príncep, amb jocs infantils, zones verdes, mobiliari urbà i detalls més o menys subtils que recorden la història narrada per Antoine de Saint-Exupéry. La referència més clara és l’escultura d’acer en forma d’asteroide B-612 en què es llegeix una de les frases més populars del llibre, escrita amb lletra infantil: “L’essencial és invisible als ulls”. S’hi ha dibuixat, a més, una altra protagonista de la novel·la: la rosa que el petit príncep va descobrir que no era única. Per això se n’hi han instal·lat unes a les parets mitgeres, sobre els colors terrosos del desert i el blau de la capa del nen. I en una cantonada s’hi va plantar un roser.