DAVID MARCOS, organitzador del Wall People "El busquem és que tot el que s'està compartint a Internet, fotografies, art, creacions, es comparteixi al carrer. Que puguis tenir l'oportunitat de veure qui és qui ha fet aquella obra o que opina la gent de la teva obra, intercanviar impressions però en persona".

En l’edició d’enguany del Wallpeople: Express Yourself s’hi han pogut veure moltes disciplines artístiques, com el dibuix, la fotografia o l’escriptura. Més de 1.00 persones han exposat les seves creacions a les parets de les ciutats espanyoles. L’únic requisit: enganxar l’obra amb cinta adhesiva per no fer malbé el mur. Espanya ha estat el país amb més representació, ja que són set les ciutats que hi han participat: Barcelona, Madrid, València, Màlaga, Lleó, Bilbao i Palma.

Altres ciutats participants són: Lisboa, Porto, Roma, Budapest, Berlín, Bratislava, Varsòvia, Istanbul, Bangkok, Kuala Lumpur, Nova York, Miami, Toronto, San Juan de Puerto Rico, Santiago de Xile, Buenos Aires, Ciutat de Mèxic, Monterrey, Guayaquil, Panamà, Caracas, Lima, Bogotà i Rio.