El José Luis és usuari de la Fundació Els Tres Turons, que treballa amb persones amb problemes de salut mental. Participa en la posada en marxa d'aquest petit hort, que ja està a disposició dels veïns de la Font d'en Fargues que vulguin conrear-lo. JOSÉ LUIS BURGOS, usuari de la Fundació Els Tres Turons "Me sienta bien, me siento realizado, luego me llevo algunas lechugas para casa, con la familia las compartimos." Assisteix als tallers de jardineria i fusteria que organitzen des del servei de rehabilitació de l'entitat. L'objectiu és inserir socialment persones que es recuperen d'una malaltia mental. SANDRA SANZ, Fundació Els Tres Turons "Té a veure a recuperar funcions que la persona ha perdut arran de la malaltia. El fet que puguin sentir-se útils, que puguin sentir que poden fer coses. És una manera que tenim de treballar la rehabilitació." Activitats com aquesta hi contribueixen. Han construït les jardineres amb les fustes que els ha cedit una empresa de la zona. En les setmanes següents n'instal·laran més. S'encarregaran també del manteniment de l'hort, que és a la terrassa del casal del barri. És una iniciativa conjunta entre l'entitat i l'equipament, que ja ha iniciat contactes amb veïns i associacions perquè tingui un ús comunitari. ELGA LÓPEZ, Casal Font d'en Fargues "És un pensament participatiu en el qual el Casal està obert de nou del matí a nou del vespre i qui vulgui pujar, tenir cura de l'hort, veïns, usuaris de la Fundació Els Tres Turons també vindran." La Font d'en Fargues ja té un hort urbà obert al barri, un espai que també serveix per ajudar a recuperar-se tots aquells que han patit una malaltia mental.

Un grup de persones amb problemes de salut mental han creat un hort urbà i l’han posat a disposició dels veïns de la Font d’en Fargues. L’activitat, en col·laboració amb el casal del barri, forma part del programa de rehabilitació i inserció social de la Fundació Els Tres Turons destinat a aquest col·lectiu.

Els usuaris de la Fundació Els Tres Turons, persones amb problemes de salut mental, han instal·lat i preparat el terreny per al cultiu. Participen en els tallers de jardineria i fusteria de l’entitat i se n’encarregaran també del manteniment. L’objectiu és inserir socialment persones que es recuperen d’una malaltia mental. El casal de barri on s’ubiquen els horts ha iniciat contactes amb veïns i entitats perquè aquests tinguin també un ús comunitari, és a dir, que hi participin alhora altres veïns del barri.