NAN FERRERES, directora de l'Escola d´Hostaleria i Turisme CETT "L'Aula Restaurant és un taller pràctic en què els alumnes de les especialitats de restauració fan el primer aprenentatge de les tècniques de servei i de cuina, que fan les elaboracions que se serveixen. La idea és que l'alumne, abans d'anar a un restaurant del sector, tingui l'experiència amb un client real. Aprenen des de la rebuda d'una reserva a l'acollida del client, acompanyament a la taula, tècniques de venda de quins plats es poden recomanar... El que és la cuina tradicional, la cuina tradicional catalana i, per altra banda, tècniques noves i d'avantguarda en què es pot veure cap a on està anant la cuina. També tot el que està vinculat al servei que reben els clients. Tot el procés del que és un servei de restauració. És un restaurant que està obert al públic en general, tothom que ho vulgui pot venir i gaudir d'un àpat amb nosaltres, veuran que és una aula taller, un lloc en què els alumnes estan aprenent, sempre estan guiats i orientats per un docent i la gent no ha de notar més que això, com s'estan treballant els coneixements i les habilitats a l'aula."

Els alumnes de l’Escola d’Hostaleria i Turisme, a Horta-Guinardó, ofereixen un servei diari de restauració obert al públic. D’aquesta manera, posen en pràctica els coneixements adquirits a l’escola amb clients reals.

Els clients que passen pel restaurant de l’Escola d’Hostaleria i Turisme CETT dinen amb un servei professional dut a terme per estudiants. Futurs cuiners, caps de sala i cambrers posen en pràctica el que han après a les classes teòriques dels cursos del centre abans d’iniciar-se a la vida laboral. Un equip de professors supervisa l’activitat diària de la cuina i del servei d’un restaurant que s’anomena Aula Restaurant i està ubicat a la Vall d’Hebron. Obre de dilluns a divendres, al migdia i segons el calendari escolar.