Aquest centre cívic és l'únic equipament municipal que té la Font de la Guatlla. Lloc de reunió de la gent gran, també s'hi fan tot tipus d'activitats. L'associació de veïns, però, assegura que no hi ha prou espai. Per això, demana a l'Ajuntament que prengui mesures. LLUÍS MATÉ, president de l'AV Font de la Guatlla "Necessitem una ludoteca, una biblioteca, una llar d'infants. Els veïns demanen una sèrie d'equipaments." Un dels espais que demanen els veïns per al barri és la masia de Can Cervera. Està en molt mal estat però ells creuen que l'Ajuntament l'hauria de rehabilitar per fer-ne equipaments. Els usos, però, encara s'han de decidir. JAUME ASENS, regidor de Sants-Montjuïc "Està tot obert. Seran els veïns els qui ho decidiran. A nosaltres ens sembla que un espai per a joves és una bona solució. És el que se'ns ha fet arribar a nosaltres. És la solució més desitjable per la majoria de veïns." Es recuperi aquest espai o no, els veïns demanen a l'Ajuntament que continuï treballant per evitar la manca d'equipaments que hi ha al barri.

Els veïns de la Font de la Guatlla asseguren que necessiten més equipaments municipals. Actualment, disposen d’un centre cívic per fer activitats però demanen al consistori una escola bressol, una biblioteca i una ludoteca.

Una de les propostes que posen sobre la taula és recuperar la Masia Can Cervera, una de les poques que queden a Sants-Montjuïc i que està afectada pel Pla General Metropolità. Això significa que s’hauria d’enderrocar, tot i que la voluntat del govern és rehabilitar-la i recuperar-la per fer-hi equipaments.

Els usos de l’espai encara estan per determinar però segons el districte una de les voluntats del veïnat és fer un centre per a joves, però no tanca les portes a altres opcions. S’haurà de decidir amb els veïns i veïnes de la zona, a través d’un procés participatiu.