El centre d’escalada urbana de Montjuïc amplia espais per a experts i principiants d’un esport que compta amb més d’una desena d’espais a la ciutat. Troba’ls aquí!

El Centre Municipal  Climbat La Foixarda estrena una instal·lació per practicar l’escalada en bloc (boulder) i, a més, habilita un espai lúdic i d’iniciació per als grups escolars. Amb tres Rocòdroms  (formació, velocitat i competició) el centre acull cada mes, unes  5.000 persones que poden escollir horaris i abonaments  molt diversos . I si domines i no tens la butxaca tocada  sempre pots practicar a la Zona d’ Escalada  la Foixarda, l’únic lloc on es escalar gratuïtament a la ciutat, on trobaràs  un túnel que comunica las dues vessants de la muntanya. Està considerat el rocòdrom públic més gran d’Europa. Si Montjuïc et cau lluny de casa, cap Problema!. El centre de la Foixarda té un cosí germà al Clot ,  la Sala d’Escalada Magnesi.

També  podràs practicar el teu esport als barris de Barcelona com al Poblenou amb Deu Dits i el  Sharma Climbing BCN  , el local del californià  Chris Sharma, un dels millors escaladors del món que viu a Barcelona.  Al districte d’Horta-Guinardó pots ‘blocar’ per només 1 euro  a l’Espai Jove Boca Nord , a Sant Gervasi-Bonanova trobaràs Els bous de La Salle i a Ciutat Vella la Sala Boulder  del Centre Excursionista de Catalunya . Si prefereixes Sants el Freebloc i el Rocòdrom de Can Batlló són l’opció més propera.