L’Anna i l’Enric van pensar fa un parell d’estius en la possibilitat de muntar una escola de futbol sala. I dit i fet: van buscar un espai on entrenar-se i es van inscriure a la federació. Els va moure la passió per aquest esport. ENRIC VIDAL BALLESTER, president del Club Futbol Sala les Glòries “Neix amb l’ambició de crear un club a la zona de les Glòries, perquè no hi havia tradició de futbol en aquest barri, i com que nosaltres som veïns d’aquest entorn, doncs vam decidir donar un impuls a la idea.” Tenen cinc equips en competició, tres de masculins i dos de femenins, amb més de 50 jugadors en actiu. El sènior masculí està molt a prop d’assolir la Lliga i el femení A també està molt ben classificat. Tenen cinc equips jugant lligues i n’han inscrit sis per jugar la Copa Federació. ANNA SIMÓN RIERA, coordinadora de l’espai femení del Club Futbol Sala les Glòries "Estem molt contents aquest any perquè realment el rendiment ha crescut, la gent està més entusiasmada, han vingut més victòries, estem molt més crescuts." El futbol sala és un esport ràpid i intens, i molt competitiu. Els prop de cinquanta joves del futbol base que s’entrenen amb ells estan preparats per competir però sobretot per gaudir de l’esport.

El Club Futbol Sala les Glòries ha incrementat aquesta temporada els equips en competició. Enguany en té tres de masculins, a diferència de la temporada passada, que tan sols en tenia dos. També ha reforçat les noies amb dos equips que competeixen a la Copa Federació.

El Club Futbol Sala les Glòries va néixer per impuls, esperonat per la passió pel futbol i amb dos objectius: donar sortida a jugadors del barri que no tenien equip i fomentar aquesta modalitat de futbol entre els més joves. Les Glòries és una zona amb poca tradició de futbol pel que fa a clubs, tot i que al voltant hi hagi algunes entitats de renom en el panorama català.

Fa 16 mesos que es van posar en marxa i aquest any el seu primer equip masculí, que juga a primera territorial, està molt ben posicionat per guanyar la Lliga. Ha fet una progressió en el joc i també han millorat en el grup humà. Actualment, mouen un centenar de persones entre jugadors federats i els joves que s’inicien en aquest esport.

S’entrenen al pati de l’Escola els Encants, amb qui comparteixen metodologies d’ensenyament i una idea inclusiva de l’esport que no només es basa en els resultats en competició. Tot i això, esperen poder tenir aviat un espai propi on trobar-se i organitzar els entrenaments.