El vi català ha estat el protagonista de la fira gastronòmica que ha organitzat el Casal de Barri Font d'en Fargues. QUIM PIERA, organitzador "És el punt de la fira, que vegin que el vi català és molt divers i molt gustós, hi ha maneres d'elaboració i varietats molt diverses." Els assistents podien tastar cinc varietats de vi de la terra d'entre l'oferta de vuit cellers de diversos punts del país. També cerveses i cava. I combinar-ho amb productes artesans. JOSE LUÍS MADRENYS, assistent "M'agraden les fires gastronòmiques i m'agraden les fires aquestes de barri. Tot el que hi ha aquí m'agrada, el vi, el formatge, sóc un gormand, m'agrada una mica tot." LUIS ÁLVAREZ "Els vins són molt interessants perquè són petits propietaris o vins ecològics que tampoc no trobes tan fàcilment en els súpers, i aquí tens l'oportunitat de parlar directament amb els propietaris." "Voleu tastar un vinet del Priorat? Coneixeu la zona?" Tot això en el marc d'un esdeveniment amb què els organitzadors han volgut obrir el casal al barri i que, asseguren, va més enllà de la gastronomia. QUIM PIERA, organitzador "Conjugat amb música, tallers, gent, menjar, beure... en un espai fantàstic."

En vista de l’èxit que van tenir l’any passat, des del Casal de Barri Font d’en Fargues han organitzat la segona edició d’una fira gastronòmica amb què volen apropar el plaer de menjar i beure als veïns. Vuit cellers de diversos punts del país han presentat diferents varietats de vi català als assistents.