El districte de Gràcia ha acceptat la petició de l’Associació de Veïns de Gràcia Nord – Vallcarca de retirar els pals grocs que aguanten els tendals del solar de La Casita Blanca. Els veïns diuen que els arbres ja s’han fet grans i ja no són necessàries les lones per fer zones d’ombra.

Des de l’Associació de Veïns Gràcia Nord – Vallcarca, Manuel Toribio ha afirmat que “és l’hora que els pals grocs comencin a desaparèixer i, sobretot, els tendals que estan fets un fàstic”. Des de l’entitat veïnal també reclamaven nou mobiliari urbà, més bancs i cadires, que ja s’han instal·lat.

Tot i aquestes millores que es faran properament, es tracta d’una urbanització provisional que ha comportat polèmica des que es va instal·lar, fa tres anys. Precisament ara comencen els estudis per canviar aquests elements de les places i fer un redisseny de l’espai. Els veïns esperen que abans d’acabar l’any el districte torni a convocar la Taula de Vallcarca per parlar del futur projecte de la rambla verda que ha de substituir l’avinguda de Vallcarca actual.