Els visitants del Parc Güell tindran un nou espai d'acollida el 2016. Serà la Casa Pere Jaqués, un edifici de 1900 situat a la part superior de les escales del carrer d'Olot. Aquest nou centre cultural servirà per atendre grups programats de visitants i inclourà un espai polivalent per a 50 persones. A més, tindrà armariets i lavabos per als visitants i material informatiu per visitar el parc. De moment, ja s'ha licitat el projecte de reforma i adequació. Escales avall del carrer d'Olot també hi ha canvis. Els taxis estan a punt per a la nova ubicació. A partir d'ara, aquesta serà la imatge del carrer de Marianao que acollia 10 places de taxi. Les altres dues places estaven al carrer d'Olot. Ara, es traslladen al carrer de Larrard i es redueixen a set. Abans d'aquests canvis, a l'entrada principal del Parc Güell, hi havia només quatre places de taxi. ORIOL BONET, director de Serveis Tècnics de Gràcia "Una parada de set taxis, per tant, inferior a la que hi havia fins ara, però superior a la que hi havia inicialment, al carrer de Larrard, i quatre taxis que estaran situats a la carretera del Carmel a partir del mes de gener de 2015. Aquestes són actuacions que progressivament tendeixen a anar normalitzant la mobilitat en aquest entorn, és a dir, no hem de perdre de vista la realitat de la qual veníem, veníem d'un entorn que estava molt congestionat, amb moltíssims taxis." Aquesta modificació de la ubicació dels taxis comporta un canvi del sentit de circulació d'aquests carrers. Larrard serà de pujada i Marianao, de baixada fins a la rambla de Mercedes. La nova senyalització farà efectius aquestes modificacions.

L’entrada principal del Parc Güell tindrà un nou equipament. L’Ajuntament convertirà la Casa Pere Jaqués en un centre d’acollida de visitants. Un canvi que se suma al de les parades de taxis del carrer d’Olot i Marianao, que estan de trasllat. És una mesura que demanaven els veïns i una escola de la zona.

El Parc Güell estrenarà un centre d’acollida de visitants el 2016. Es tracta de la Casa Pere Jaqués, que l’Ajuntament ha llogat per convertir-la en un espai cultural. L’edifici, a la part alta del carrer d’Olot, data de 1900 i tindrà una sala polivalent per a 50 persones. A més, disposarà d’armariets perquè els visitants hi puguin deixar les pertinences, lavabos i material informatiu per visitar el parc. El centre començarà un projecte de reforma i adequació per adaptar-se i incloure els serveis per als visitants.

A més d’aquesta novetat, l’entrada principal del Parc Güell tindrà més modificacions en la mobilitat. Els taxis canvien d’ubicació. Del carrer de Marianao i d’Olot passen al carrer de Larrard i se’n redueix el nombre. De 12, n’hi haurà set, i quatre places més s’ubicaran a la carretera del Carmel. Aquestes variacions comporten un canvi de sentit de la circulació. Per això, el carrer Larrard es converteix en una via de pujada i Marianao, de baixada fins a la rambla de Mercedes.