La família Galinsoga va començar a vendre embotits al mercat que s'instal·lava a la plaça d'Osca. Ho feien damunt d'un mocador de fer farcells i des d'aleshores ja han passat 100 anys. ELEUTERIO GALINSOGA, propietari de la Cansaladeria Galinsoga "Els meus avis eren de Múrcia. La meva àvia allà tenia una carnisseria i el meu avui treballava a les mines. Quan es van acabar les mines de plom a l'any 1910, van venir cap aquí i aquí van continuar fent les botifarres que feien allà." Tot i el pas del temps, l'Eleuterio encara recorda com van ser els seus inicis al negoci familiar. ELEUTERIO GALINSOGA, propietari de la Cansaladeria Galinsoga "Jo el veia que sempre anava a l'escorxador o ajudava el meu pare que està allà a tallar la ceba per fer els botifarrons de ceba. Als 9 anys jo ja anava amb el meu pare a l'escorxador. Ho he fet perquè m'ha agradat." Els Galinsoga encara conserven la recepta de les botifarres que feia l'avi de l'Eleuterio. Això sí, han evolucionat per adaptar els sabors als gustos de la clientela. ELEUTERIO GALINSOGA, propietari de la Cansaladeria Galinsoga "Lo nostre eren les botifarres i coses així, com els pobles. Ara ens hem posat a fer mortadel·la, botifarra de calçots, hamburgueses de totes classes. Ens hem posat perquè les dones vinguin, posin al microones el que han comprat, i tot arreglat. En una paraula: ens hem posat al dia." La passió per la seva feina i pel barri ha fet que l'Eleuterio hagi estat el president del Mercat de Sants durant molts anys. ELEUTERIO GALINSOGA, propietari de la Cansaladeria Galinsoga "Jo em sento molt satisfet perquè Sants és un poble i ve molta gent antiga, les filles... Per exemple, venen dones de 90 anys que t'estiren de l'orella i et diuen escolta que has fet les salsitxes salades o picants i, dius, però si ho he fet com sempre... Primer una satisfacció que vinguin i després que el meu fill continuï."

La família Galinsoga va començar a vendre embotits ara fa 100 anys. Ho feien a terra, damunt d’un mocador de fer farcells, al mercat que es feia a la plaça d’Osca. Ara, el negoci ja està en mans de la quarta generació i tot i el pas dels anys encara fan les botifarres amb la recepta d’un segle enrere. La clientela també ha anat passant de generació en generació i, fins i tot, hi ha gent que visita la Cansaladeria Galinsoga des d’altres punts de la geografia catalana per recuperar els sabors dels embotits de tota la vida.