A Can Roger estan acabant d'instal·lar els primers mòduls prefabricats. Es tracta d'una recepció, el magatzem i l'office on escalfaran els menjars un cop tinguin el menjador social en marxa. Fins aquí han arribat les primeres aportacions econòmiques. ESTER BENACH, secretària de l'associació Can Roger "Ens agradaria, a final d'any, poder tenir ja l'estructura, ni que sigui, i llavors ja tant de bo puguem començar el 2015 donant ja àpats." Aquesta tardor començaran una nova campanya de captació de fons per comprar la sala de menjador. Amb una subvenció extraordinària per als projectes del pla Buits n'han pogut finançar la llosa i les escomeses. CONSOL MONTENEGRO, representant del Banc del Temps de la Sagrada Família a Can Roger "Se'ns va plantejar fer-ne un per a unes 75-80 persones en un moment i, després, 25 més, quan ja es va recollint, això és el que es va plantejar per dimensionar." En la distribució del menjador i de l'hort han tingut en compte les hores d'insolació. De l'hort ja en cullen productes, que distribueixen a través de l'AV i les parròquies, i també hi fan activitats. ESTER BENACH, secretària de l'associació Can Roger "Cada segon dimarts de mes, i ja els tenim programats fins al maig de 2015, tenim un taller d'horticultura ecològica." La gestió de l'hort i els cursos els fan amb l'assessorament i la col·laboració de l'associació Tarpuna. Ara al juliol també hi fan concerts a la fresca cada dijous al vespre.

El finançament de Can Roger és totalment privat. És un dels projectes guanyadors del pla Buits que va convocar l’Ajuntament per treure profit dels solars pendents d’urbanitzar. Actualment han construït i han començat a collir fruits de l’hort, que distribueixen des de l’AV Sagrada Família i les parròquies, i completen el repartiment amb gènere fresc els productes del banc d’aliments. L’objectiu principal és el de poder dispensar un centenar d’àpats al dia a través d’un menjador social.

Confien a obtenir el finançament durant la tardor i iniciar el servei a començaments de 2015. Can Roger, tot i ubicar-se a la Dreta de l’Eixample, és un projecte coordinat per diferents entitats del barri de la Sagrada Família amb finalitats solidàries però que no perden de vista que la destinació final del solar és la construcció d’un geriàtric i centre de dia per a gent gran.