És el Bruc. Va néixer el 24 de desembre i des de fa tres setmanes viu amb la seva mare als estables de Can Fontanet. MARC NOVALVOS, monitor de Can Fontanet "És fill de l'Antònia, és el més petit de tots i té tres mesos. L'Antònia és una mare totalment africana, és molt petita de cos i el Bruc ha sortit igual. És més tímid que els altres ases.” El Bruc no és l'únic inquilí nou. Aquesta poni és la Pepa Pig. Té cinc anys i també s'ha instal·lat en aquests estables. El Bruc i la Pepa comparteixen espai amb tres ases més. Aquests animals estan envoltats de carruatges originals, estris de camp i guarniments per als cavalls. Tot plegat mostra la vinculació de la festa dels Tres Tombs amb Sant Andreu. HERMENEGILDO SERRANO, secretari de la Societat per a la Festa de Sant Antoni Abat de Sant Andreu de Palomar "Amb l’excusa dels Tres Tombs ens trobarem els orígensde Sant Andreu. Està molt ben esquematitzat amb aquests panels que passen del Sant Andreu rural, al Sant Andreu industrial fins a l'actualitat. També volem que la gent s'apropi més a aquests animals que d'alguna manera han estat el progrés de la humanitat i que són els cavalls." La temporada passada el Centre d'Interpretació dels Tres Tombs va rebre 3.500 visitants. Però aquest any, en només tres setmanes, ja han passat per Can Fontanet 350 persones. De dilluns a divendres es fan visites escolars i el cap de setmana l'equipament obre per a les famílies.

Can Fontanet, el Centre d’Interpretació dels Tres Tombs de Sant Andreu, ha engegat nova temporada. L’estable obre les portes de març a juny perquè els veïns puguin visitar les instal·lacions. Aquesta temporada la quadra ha augmentat el nombre d’animals.

Aquesta temporada Can Fontanet té dos animals més a l’estable. Un és el Bruc, un burret que va néixer el 24 de desembre, d’origen africà i fill de l’Antònia. L’altre és la Pepa Pig, un poni femella que acaba d’arribar i s’està adaptant al nou ambient i als companys de l’estable.

El Centre d’Interpretació dels Tres Tombs ha obert les portes a finals de març i, fins a aquest moment, ja hi han passat unes 350 persones. Durant la setmana ho fan les escoles, i els caps de setmana, veïns i curiosos. Entre setmana ja tenen l’aforament ple fins a mitjan maig. Aquesta temporada el centre romandrà obert fins al juny.

Segons el secretari de la Societat per a la Festa de Sant Antoni Abat, Hermenegildo Serrano, aquest primer any de gestió del centre ha anat molt bé i han rebut més de 3.000 visites. Per a aquest any voldrien augmentar el nombre de visitants i, per això, han millorat els canals de comunicació de l’equipament. Can Fontanet acaba de posar en marxa un compte de Twitter i un de Facebook.