Les hamburgueses de carxofa, o de poma i ceba són alguns dels productes estrella de Cal Seballut. El Sebas és carnisser des dels 18 anys i va obrir la primera botiga al barri de Gràcia de Sabadell. Des de l'octubre, també s'ha instal·lat al barri de Gràcia, però de Barcelona. Un correu setmanal a la clientela el diferencia d'altres carnissers. SEBASTIÀ GARCIA, Cal Seballut "Vaig voler oferir alguna cosa nova a les clientes, llavors a les que tenia més confiança els demanava el correu electrònic i a canvi, els deia que el cap de setmana es trobarien amb sorpreses, va començar com una broma amb les clientes més fidels i s'ha convertit que aquesta setmana he enviat 2.410 mails, tothom esperant què inventa el Sebas." El Sebas assegura que fa carn d'autor. Per això, imagina i inventa noves propostes cada setmana. Un bon exemple en són els peixets fregits, que en realitat són tiretes de pit de pollastre, o els Ferrero Rocher, que són mandonguilles de ceps i foie gras. També en l'embotit innova, de foie gras amb daus de pernil ibèric o de pistatxo garapinyat amb espinacs. SEBASTIÀ GARCIA, Cal Seballut "Hi ha coses del mail que després de sis anys fent-les les haig de repetir un cop al mes, si no em maten, com pot ser la botifarra de peus de porc, els cuino al cava, els desosso a mà, poso unes mantes que m'arriben de Salamanca i l'acabo amb una beixamel de ceps." Les creacions del Sebas es combinen amb un obrador de cara al públic i la carn ecològica i de proximitat. Tot i diferenciar-se de la carnisseria tradicional, assegura que manté l'ofici. SEBASTIÀ GARCIA, Cal Seballut "Em costa molt que em demanin un tall de bistec, que em demanin tallar un pollastre, diuen: ah, talleu pollastre?, hi ha gent que se sorprèn que tallem pollastre."

Cada setmana, a través d’un correu electrònic, el Sebas inventa a Cal Seballut (Gran de Gràcia, 188)  tres o quatre propostes noves, que envia a la clientela. Peixet fregit que en realitat són tiretes de pit de pollastre o Ferrero Rocher que són mandonguilles de ceps i foie gras. Un dels productes estrella és la botifarra de peus de porc, que intenta repetir un cop al mes. El contacte amb els clients és bàsic: cada setmana, el Sebas envia un correu electrònic amb les novetats (n’està enviat a 2.410 contactes). Només a Gràcia, en quatre mesos ja envia el correu a 975 adreces. Tot i la innovació i una comunicació diferent, el Sebas explica que és carnisser, que se li pot demanar un tall de bistec o que talli un pollastre, sempre, això sí, amb carn ecològica i de proximitat. Té cura, a més, amb les intoleràncies, i per això els productes no tenen gluten ni lactosa.