Per algunes d’aquestes artistes, la sensualitat i l’erotisme femení els marquen els tacons, la nuesa a la platja o, simplement, una mirada. El Centre Cívic Torre Llobeta ha reunit la visió d’una vintena de dones sobre aquest tema. CELIA JUÁREZ, directora del Centre Cívic Torre Llobeta “Com les dones entenien i com les dones expressaven mitjançant la pintura, la fotografia, o de diferents maneres i sobretot amb diferents arts com entenien elles l’erotisme o la sensualitat.” Són artistes de Nou Barris de diferents procedències i edats, entre els 23 i els 73 anys. L’obra que dóna imatge a l’exposició és, precisament, la visió de la pintora més jove. MARIA BARRERA, artista “L’èxtasi o la sexualitat de la dona sense representar cap acte en si, fer-ho una mica a partir de pistes, bàsicament, i jugar una mica amb colors molt bàsics, per no cridar l’atenció cap a cap altra cosa. Que sigui una mica com una imatge impactant.” La diversitat de tècniques i interpretacions converteix la mostra en un punt d’intercanvi d’idees entre artistes i visitants. Teniu temps per veure-la i reflexionar-hi fins dijous.

La convocatòria, que enguany arriba a la quarta edició, ha tingut un increment de participació considerable, amb més de vint propostes presentades i exposades. Els organitzadors, el Centre Cívic Torre Llobeta, atribueixen l’èxit d’enguany a la temàtica escollida: l’erotisme i la sensualitat femenins. Una vintena d’artistes noubarrienques de diverses edats, cultures i procedències han presentat interpretacions d’aquesta idea en diferents formats i arts plàstiques, com ara la fotografia, la pintura a l’oli, l’aquarel·la o la il·lustració, entre d’altres.

Tot plegat els ha servit com un punt d’intercanvi d’idees i reflexions entre els i les visitants a la mostra i les mateixes artistes. L’organització ha triat com a imatge del cartell l’obra d’una de les artistes més joves, que ha jugat amb el simbolisme i la simplicitat per mostrar l’èxtasi de la sensualitat femenina.