Com cada tardor, l’Aplec d’Agricultura Urbana ha organitzat una setmana d’activitats i tallers per conscienciar de la importància de l’agricultura ecològica i sensibilitzar sobre les pràctiques de reciclatge de residus orgànics. A la trobada hi participen diverses entitats i organitzacions que volen donar a conèixer a la ciutadania projectes innovadors relacionats amb la sostenibilitat.

Les activitats de l’Aplec van començar aquest dilluns i cada dia s’han ofert tallers, col·loquis i activitats organitzades per especialistes que, inclús, han vingut de fora. Dins del programa d’activitats d’aquest diumenge, hi han hagut tallers de ioga per connectar amb la natura, tallers d’horts urbans, xerrades per repensar el compostatge, activitats d’escocells dels arbres i sessions d’intercanvis de llavors per promoure el cultiu propi.

La jornada d’aquest dissabte ha coincidit amb la inauguració del Mercat de Pagès a la plaça de Masadas, al barri de la Sagrera. Els veïns han pogut conèixer de primera mà productes locals i ecològics i, fins i tot, s’han fet cues per aconseguir emportar-se una planta per cultivar-la a casa.