La instal·lació d'aquesta antena de telefonia mòbil va fer saltar totes les alarmes entre el veïnat de l'entorn del Camp Nou. Està col·locada a l'edifici que es coneix com el Picadero, al número 63 de la travessera de les Corts. L'associació de veïns de la zona té clar que no volen l'antena i demanen més informació. ANNA RAMON, presidenta de l’AV Camp Nou “Volem saber si això ens pot perjudicar o no ens pot perjudicar. I, a més, que almenys haguessin avisat els veïns que això s'anava a col·locar. Els veïns no hi estem d'acord en què aquesta antena estigui aquí.” Quan van veure els treballs, els veïns ho van comunicar a l'Ajuntament i, després d'una inspecció, les obres es van aturar perquè no tenien llicència d'obres. Ara, l'empresa que instal·la l'antena ja l'ha obtingut i els treballs poden continuar. Un cop acabada la instal·lació caldrà que el Ministeri d'Indústria n'autoritzi la posada en funcionament. Els veïns asseguren que ho seguiran de prop i que, si l'antena s'acabés posant en marxa, no descarten fer mobilitzacions de protesta.

El veïnat de l’entorn del Camp Nou està en alerta per la instal·lació d’una antena de telefonia mòbil a l’edifici Picadero, al número 63 de la travessera de les Corts. S’oposen a la instal·lació i asseguren que no descarten fer mobilitzacions de protesta si l’antena es posa en marxa.

La instal·lació d’una antena de telefonia mòbil al barri de la Maternitat i Sant Ramon va fer saltar totes les alarmes entre el veïnat de l’entorn del Camp Nou. L’antena està col·locada a l’edifici que es coneix com a Picadero, al número 63 de la travessera de les Corts. Molt a prop d’aquest edifici, al carrer de la Riera Blanca, ja hi ha una altra antena.

Per això, i perquè consideren que no se’ls ha donat prou informació, l’Associació de Veïns del Camp Nou té clar que no vol l’antena. Quan van veure que s’estaven fent treballs al terrat de l’edifici, els veïns ho van comunicar a l’Ajuntament i, després d’una inspecció, les obres es van aturar perquè no tenien llicència. Ara l’empresa que instal·la l’antena ja ha obtingut la llicència i els treballs poden continuar.

Un cop acabada la instal·lació caldrà que el Ministeri d’Indústria n’autoritzi la posada en funcionament. Els veïns asseguren que ho seguiran de prop i que, si l’antena s’acabés posant en marxa, no descarten fer mobilitzacions de protesta.