El barri de Sants disposarà d’un nou espai per a gossos al carrer del Priorat. Tindrà pràcticament 1000 metres quadrats i l’Ajuntament espera solucionar la manca de zones dedicades a l'esbarjo d'animals que té el barri. FRANCESC JIMÉNEZ, gerent de Sants-Montjuïc “En aquesta zona l'únic que hi ha és un petit pipican de molts pocs metres a la plaça de la Farga i aquest gran espai per a gossos vindria a substituir aquest pipican i alhora permetria tenir un nou espai de gossos de grans dimensions aquí al districte.” El govern anterior va assegurar que ubicaria aquest espai al Parc de l'Espanya Industrial, però el districte assegura que l'oposició veïnal els ha fet canviar el lloc. Tot i això, ni amos de gossos ni veïns acaben de veure clara aquesta mesura. VALERIA OLLEARGA, veïna “Creo que no solucionará el problema porque la gent que vive en la zona y viene al parque, seguirá viniendo aquí.” JORDI SUILS, veí “Vas al lloc que et queda més proper a casa. Als Jardins de les Infantes, que estan a la travessera de les Corts, hi ha un pipican que és molt petit. És molt mal dir. No crec que la gent deixi de portar-los aquí per portar-los allà a baix.” Els serveis tècnics ja estan redactant l'avantprojecte. Un cop fet el posaran en coneixement dels veïns i amb les seves propostes acabaran de decidir com serà el futur espai per a gossos del carrer del Priorat.

El barri de Sants tindrà un nou correcan. Tindrà pràcticament 1.000 metres quadrats i estarà situat al carrer del Priorat. Segons el mateix gerent del districte, Francesc Jiménez, no només es pretén solucionar la mancança de zones d’esbarjo per a gossos que hi ha al barri, sinó que també es dóna resposta a aquells veïns i usuaris que es van oposar a la construcció d’un espai així al Parc de l’Espanya Industrial.

Segons l’ordenança d’animals, revisada pel nou govern, cada districte ha de tenir com a mínim una zona d’esbarjo per a gossos de més de 700 metres quadrats i cada barri, com a mínim, una de més petita. En el cas de Sants-Montjuïc, actualment té més de 3.300 metres quadrats de zones dedicades als gossos distribuïdes en 10 espais. Una d’aquestes, la dels Jardins del Pont de Sant Romà, fa més de 800 metres quadrats. També n’hi ha una altra de 400 metres quadrats a Hortes de Sant Bertran i d’altres de més petites distribuïdes pels diferents barris del districte.