El Club Petanca Sants cada cop creix més i ara ja en formen part prop de 100 persones. Sovint s'hi apleguen una cinquantena de socis per jugar. Això genera alguns inconvenients, com, per exemple, quan volen anar al lavabo, que han d'utilitzar el d'aquest quiosc. Però no és l'únic. ANTONI PEIRÓ, soci del Club Petanca Sants "Entren gossos a la pista i si no està tancada algun nen petit es col·loca en posicions de que una bola que pesa 700 grams li pot donar a la cara. O sigui, corren un perill." Per solucionar els problemes d'espai, ara l'Ajuntament els ofereix un emplaçament provisional a Can Batlló. Allà tindrien 12 pistes, però des del club demanen un local social per autofinançar-se. JONATHAN FERRARI, president del Club Petanca Sants "Canviar per tenir més camps, no, perquè el club té aquí un bar que ens ajuda molt i si anéssim a Can Batlló sense local el club s'enfonsaria. No podem arriscar-nos. En definitiva, volem instal·lacions dignes per a un equip de primera com és el Sants, que fa 30 anys que estem aquí al districte." De moment no s'ha arribat a un acord pel que fa a la nova ubicació a Can Batlló, però l'entitat coincideix amb l'Ajuntament que seria idoni que el Club Petanca Sants tingués lloc al futur espai esportiu de Magòria.

En 30 anys d’història, el Club Petanca Sants ha hagut de fer quatre trasllats. Va començar davant dels cinemes Balañá; després va moure’s fins a la plaça de Joaquim Domingo. Més tard, al Casinet d’Hostafrancs i el 2010 es van instal·lar al Parc de l’Espanya Industrial. Pensaven quedar-s’hi, però l’entitat ha crescut i necessita més lloc. Recentment, els representants d’aquest club de primera divisió s’han reunit amb el districte de Sants-Montjuïc per tal de concretar el traspàs provisional de l’entitat a Can Batlló, on disposaria de 12 pistes en comptes de les tres que té ara.

El Club Petanca Sants està format actualment per prop de 100 persones, i una cinquantena solen aplegar-s’hi per jugar. Això genera alguns inconvenients com, per exemple, quan volen anar al lavabo, que han d’utilitzar el d’un quiosc proper. Però no és l’únic.  Segons el soci Antoni Peiró, els nens que hi entren corren perill perquè allà on sovint es col·loquen els pot donar a la cara una bola que pesa 700 grams”. Volen, sí, solucionar els problemes d’espai, però també un local social per poder autofinançar-se. “Unes instal·lacions dignes”, subratllen, com des de l’entitat asseguren que ho seria el futur recinte esportiu de la Magòria.