Aquesta setmana, ja podreu veure castells dijous, amb la diada dels Trempats de la UPF al Campus de la Ciutadella. I els Arreplegats i els Engrescats tenen diada al TecnoCampus de Marató. El cap de setmana, actuaran els Castellers de Sants, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Barcelona. També hi haurà actuació dels Falcons de Barcelona.

Diada dels Trempats de la UPF

dijous, 24, a les 17 h al Campus de la Ciutadella

Dijous, els Trempats de la Pompeu Fabra faran d’amfitrions al Campus de la Ciutadella. Hi han convidat els xoriguers, els grillats i els ganàpies.

Diada dels Passerells del TCM

dijous, 24, a les 16.30 h al TecnoCampus de Mataró

Els Arreplegats i els Engrescats actuaran plegats en la diada del TecnoCampus de Mataró. Compartiran plaça amb la colla local, els Passerells, i amb els Marracos de la Universitat de Lleida.

Firentitats a Sants

dissabte, 26, a les 18 h al carrer de la Creu Coberta

Les diades del cap de setmana engegaran dissabte. A les sis de la tarda, els Castellers de Sants participaran en la Firentitats, al carrer de la Creu Coberta. Els acompanyaran els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat.

Diada del Patrimoni a Terrassa

dissabte, 26, a les 18.30 h a La Seu d’Ègara (Terrassa)

Els Castellers de Barcelona aniran fins a Terrassa. A partir de dos quarts de set de la tarda, alçaran castells en la Diada del Patrimoni. Actuaran al costat dels Minyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell.

Festa de Primavera de la Barceloneta

diumenge, 27, a les 12 h a la plaça de la Barceloneta

L’endemà, els de la camisa vermella tornaran a plaça. Aquest cop, a la ciutat, per la Festa de Primavera de la Barceloneta.

Actuació al Parc i la Llacuna del Poblenou

diumenge, 27, a les 11.30 h a la carretera Antiga de Mataró

Diumenge també podreu veure una actuació dels Falcons de Barcelona al Parc i la Llacuna del Poblenou.