Aquest cap de setmana, tres colles de la ciutat tenen diada: els Castellers de Barcelona, els Castellers del Poble Sec i la Jove de Barcelona. Per a alguns, seran els darrers compromisos abans de l’aturada de l’estiu.

Festa Major del Raval

dissabte, 14, a les 18 h, a la plaça de la Gardunya

Els Castellers de Barcelona participaran, un any més, en la Festa Major del Raval. Els de la camisa vermella actuaran amb els Castellers de Cerdanyola i la Colla Castellerade Sant Pere i Sant Pau.

Vigília Aniversari dels Castellers del Poble Sec

dissabte, 14, a les 18 h, a la cruïlla dels carrers de Mata i Piquer

Aquest cap de setmana, al Poble-sec hi ha doble celebració. D’una banda, arrencarà la festa major del barri. I de l’altra, els Castellers del Poble Sec festejaran l’aniversari de la colla. La primera diada dels bandarres serà dissabte a l’encreuament dels carrers de Mata i de Piquer.

Diada dels Pirineus

dissabte, 14, a les 17 h, a la plaça de les Fontetes [la Massana, Andorra]

La Jove de Barcelona s’acomiadarà del primer tram de la temporada amb un viatge, a Andorra. Els de la camisa grana actuaran en la Didada dels Pirineus amb la colla local, els Castellers d’Andorra, i els Minyons de Terrassa.

19è Aniversari dels Castellers del Poble Sec

diumenge, 15, a les 12 h, al carrer de Blai

Diumenge, els Castellers del Poble Sec celebraran 19 anys d’història. Els acompanyaran els Castellers de Castellar i els Castellers de Lleida.