El cap de setmana que ve estarà ben farcit de cultura popular a Barcelona. Dissabte es presentarà en societat la Muixeranga de Barcelona, la primera formació que es funda fora del País Valencià. A més, es podran veure tres diades castelleres a la ciutat, les vigílies i el 25è aniversari dels Castellers de Sants i la Festa Major del Guinardó. Els Castellers de la Vila de Gràcia i els del Poble Sec sortiran de Barcelona, a Sant Cugat i Sant Feliu de Llobregat.

Bateig de la Muixeranga de Barcelona

Dissabte, 12 a les 11 h a l’encreuament del passeig de Sant Joan i el carrer de Sant Antoni Maria Claret.

En el marc de la 14a Setmana Cultural del País Valencià, aquest dissabte es farà la presentació oficial de la Muixeranga de Barcelona, la primera que es forma fora del País Valencià. També hi participaran els Castellers de la Sagrada Família.

Vigília aniversari dels Castellers de Sants

Dissabte, 12 a les 18 h a la plaça d’Osca.

Els Castellers de Sants estaran de celebració aquest cap de setmana. Dissabte en faran un primer tast amb les vigílies a la plaça d’Osca. Els acompanyaran els Castellers de Gavà i la Colla Jove de Castellers de Sitges.

25è aniversari dels Castellers de Sants

Diumenge, 13 a les 12 h a la plaça de Bonet i Muixí.

Diumenge, els borinots celebraran 25 anys d’història. Compartiran plaça amb els Castellers de Vilafranca i els Xiquets de Tarragona.

Festa Major del Guinardó

Diumenge, 13 a les 12 h a la plaça de Salvador Riera.

Per segon any consecutiu, els Castellers de la Sagrada Família i la Jove de Barcelona actuaran conjuntament a la Festa Major del Guinardó.

Sant Ponç a Sant Cugat del Vallès

Diumenge, 13 a les 12 h a la plaça d’Octavià de Sant Cugat del Vallès.

Els Castellers de la Vila de Gràcia actuaran a la diada de Sant Ponç a Sant Cugat amb gausacs, saballuts i bordegassos.

Festes de Maig a Sant Feliu de Llobregat

Diumenge, 13 a les 12 h a la plaça de l’Estació de Sant Feliu de Llobregat.

Els Castellers del Poble Sec aniran fins a Sant Feliu de Llobregat, on compartiran plaça amb els amfitrions i els Castellers de Viladecans.