En l’agenda castellera barcelonina d’aquest cap de setmana hi ha sis diades. Hi participaran les set colles de la ciutat. Les festes majors del Fort Pienc, Sant Gervasi i el Baix Guinardó tindran actuació castellera. A més, els Castellers de Barcelona estan convidats a la Diada del Pati de Valls, els Castellers de Sants alçaran castells a les Corts i els Bandarres participaran en les festes de Can Vidalet.

Festa Major del Fort Pienc

dissabte, 9, a les 18 h, a la plaça del Fort Pienc

La primera diada del cap de setmana serà la de la Festa Major del Fort Pienc, dissabte al migdia. Els Castellers de la Sagrada Família faran d’amfitrions amb els Castellers de Sant Cugat.

Diada a les Corts

dissabte, 9, a les 18 h, a la plaça de Comas

Els Castellers de Sants actuaran a les Corts dissabte. Aixecaran castells a la plaça de Comas amb els Castellers de Terrassa i els Xiquets de Tarragona.

Diada del Pati

dissabte, 9, a les 18 h, a la plaça del Pati, a Valls

Els Castellers de Barcelona aniran fins a Valls per participar en una diada que és tot un clàssic del calendari casteller: la Diada del Pati. Compartiran plaça amb la Joves de Valls, la Jove de Tarragona, els Moixiganguers d’Igualada i els Nens del Vendrell.

Festa Major de Sant Gervasi

diumenge, 10, a les 11.30 h, a la plaça de la Bonanova

Diumenge, la Jove de Barcelona i els Castellers de Sarrià actuaran plegats a la plaça de la Bonanova. La tercera colla de la diada seran els Castellers de Cerdanyola.

Festa Major del Baix Guinardó

diumenge, 10, a les 12 h, a la plaça d’Alfons el Savi

Els Castellers de la Vila de Gràcia participaran en la Festa Major del Baix Guinardó. La cita és la plaça d’Alfons el Savi i hi han convidat els Castellers de Badalona.

Festes de Can Vidalet

diumenge, 10, a les 12 h, al carrer de la Verge de la Mercè d’Esplugues de Llobregat

Els Castellers del Poble Sec es desplaçaran fins al barri de Can Vidalet, a Esplugues de Llobregat. Actuaran amb els Castellers d’Esplugues i els Castellers de Terrassa.