En la primera setmana del mes de novembre, cinc colles de la ciutat tenen diada. Els primers a actuar seran els Castellers de Sants, per la diada de Tots Sants de Vilafranca del Penedès. Els Castellers de Barcelona seran els únics que tindran diada a la ciutat. Els bandarres es desplaçaran fins a Lleida, els Castellers de la Sagrada Família aniran a Terrassa i la Jove de Barcelona viatjarà fins a Figueres.

Tots Sants

dijous, 1, a les 12 h a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès

Els Castellers de Sants participaran un any més en la diada de Tots Sants. Actuaran en tercera posició, després dels Xiquets de Tarragona i els amfitrions, els Castellers de Vilafranca. Els Capgrossos tancaran la ronda.

Festa Major de la Verneda

dissabte, 3, a les 12 h a la plaça de la Palmera de Sant Martí

Dissabte els Castellers de Barcelona alçaran castells a la Festa Major de la Verneda. Els acompanyaran els Castellers de l’Adroc.

Diada dels Castellers de Lleida

dissabte, 3, a les 18 h a la plaça de la Paeria de Lleida

Els Castellers del Poble Sec actuaran a la plaça de la Paeria de Lleida, convidats a la diada de la colla local. La tercera formació a plaça seran els Bordegassos de Vilanova.

Final de temporada Castellers de Figueres

diumenge, 4, a les 11.30 h a la plaça de l’Ajuntament de Figueres

Diumenge la Jove de Barcelona farà el darrer desplaçament de la temporada. A Figueres compartiran plaça amb els Merlots i els Matossers.

39a Diada Castellers de Terrassa

diumenge, 4, a les 12 h al raval de Montserrat de Terrassa

Els Castellers de la Sagrada Família tenen diada a Terrassa. Serà una actuació a quatre bandes, amb els Castellers de Terrassa, els saballuts i els Castellers de Castelldefels.