La temporada castellera encara les darreres setmanes. Aquest cap de setmana els Castellers de Barcelona i la Jove de Barcelona actuaran a la ciutat, al Clot i la Sagrera respectivament. I els Castellers de Sants i els Castellers de la Sagrada Família actuaran plegats a Sant Cugat.

Diada de Tardor de la Jove

diumenge, 11, a les 11.30 h a la plaça de Masadas

La Jove de Barcelona tornarà a la plaça de Masadas, per la tradicional diada de tardor de la colla. Els de la camisa grana han convidat els Manyacs de Parets a la Sagrera. Amb el calendari a la mà, aquesta serà la penúltima cita de la Jove, ja que enguany actuaran per la Festa Major de Sant Andreu.

Festa Major del Clot

diumenge, 11, a les 12 h a la plaça de Valentí Almirall

Els Castellers de Barcelona tancaran temporada a la Festa Major del Clot. Els de la camisa vermella actuaran amb els Castellers de Sabadell i els Sagals d’Osona a la plaça de Valentí Almirall.

Diada dels Castellers de Sant Cugat

diumenge, 11, a les 12 h a la plaça de l’Octavià de Sant Cugat del Vallès

Els Castellers de Sants i els Castellers de la Sagrada Família es trobaran a Sant Cugat, a la diada dels gausacs. Tant per als borinots com per als del Poblet serà la penúltima actuació, abans de la Diada dels Minyons de Terrassa i la dels Castellers del Poble Sec, respectivament.