Jugar amb les identitats, creant personatges a través dels quals poder expressar veus i pensaments diversos. Amb aquesta motivació va sorgir SDH, el duet format per Andrea P. Latorre i Sergi Alejandre, que ha fet de l’exercici de qüestionament permanent el seu motor creatiu.  

Com explica l’Andrea, van “buscar crear una sèrie d’heterònims i fer música a través d’ells”. Una voluntat que queda explícitament recollida al nom de la formació, la sigla SDH de semiotics Department Of Heteronyms, tota una declaració d’intencions a favor de la deconstrucció i reformulació des de la consciència i la llibertat.

“El nostre llenguatge està ple de preguntes i d’autocrítica, és el tipus de llenguatge que ens agrada, el que fuig del monolític i l’axiomàtic”

 

Un dels primers personatges que van modelar va ser el d’una dona “molt eròtica, molt empoderada, molt segura de si mateixa”. Desenvolupar aquest caràcter a través de les composicions musicals i portar-les al directe, “no només era molt divertit sinó que aquest personatge estava construint també la meva identitat com a persona”, confessa l’Andrea.

Sergi Alejandre posa èmfasi en el fet que tots dos venen de fer música més experimental i aquesta fórmula basada en l’obertura de perspectives els permet crear una sonoritat totalment diferent, tenyida de pop.

“Volem aconseguir fer cançons senzilles, que la gent s’ho passi bé, que pugui ballar”

El seu EP, ‘Against strong thinking’, arriba sota el paraigua d’Avant! Records, un segell reconegut a escala europea i que presentaran a França, Alemanya i Itàlia. Entre les cançons incloses a “Against strong thinking” que ens presenten al ‘Feeel’ hi ha ‘You Pt.12’, una de les seves primeres creacions, que han decidit recuperar donant-li una nova vida en els seus concerts. També interpreten en viu per a betevé ‘Tell them’, ‘The scent’, ‘No miracles’ i ‘Suffer’.

 

‘Tell them’

‘You P.12’

‘The Scent’

‘No miracles’

‘Suffer’