
Descobrir i assaborir la feina que hi ha darrere els vins que fan els cellers catalans serà ben fàcil els propers dies a Barcelona. D’una banda el Poble Espanyol acull del 16 al 18 de maig la primera edició del Vinàriament Barcelona, amb presència dels vuit cellers que van guanyar els últims Premis Vinari. Al Poblenou el 16 i 17 de març es fa una nova edició del Poblenou Wine Festival.
Vuit cellers guardonats es presenten al Poble Espanyol
El festival Vinàriament Barcelona debuta amb ànim de convertir-se en un punt de trobada consolidat entre els productors de vi i el públic final. Hi participen vuit cellers que van ser guardonats en alguna de les categories dels Premis Vinari 2024: Domenys, Coca i Fitó, Vives Ambrós, Castell d’Or, Maset, Giró Ribot, Vallformosa i el vermut de Dos Déus. Les entrades al festival surten a partir dels 5 €.
Els assistents podran fer tastos i maridatges dirigits per sommeliers professionals, però també hi haurà proposta gastronòmica a càrrec del xef Fran López (estrella Michelin pel restaurant Villa Retiro Restaurant). Alguns dels platets que prepararà són els calamars a l’andalusa amb maionesa de llima, saquet cruixent de cua de brau, brioix de bistec tàrtar i canelons de pollastre de corral amb beixamel trufada. La proposta es completarà amb música en directe. Divendres la fira obre de 18 h a 23 h; dissabte, 17 de maig, l’horari és d’11 h a 23 h i diumenge, d’11 h a 17 h.
Proposta del xef Fran López que es podrà degustar al Poble Espanyol
Vi i música al Poblenou
El mateix cap de setmana en un altre punt de la ciutat, el Poblenou, i dins les Festes de Maig hi ha una nova edició del Poblenou Wine Festival (16 i 17 de maig). Un esdeveniment per descobrir vins catalans, menjar i aprofitar també per conèixer els comerços i botigues de l’Eix Comercial del Poblenou. En aquest cas també hi haurà ambientació musical en directe a càrrec de discjòqueis.
