Diverses famílies de la ciutat han aprofitat el sol d’aquest diumenge per moure’s fins a les zones boscoses de Montjuïc per anar a buscar el tió de Nadal. Les famílies han amagat els tions al bosc i, a través de diverses pistes, els infants els han anat trobant. Finalment, s’han emportat el tió a casa, on cal alimentar-lo, perquè acabi cagant regals les festes de Nadal.

“Més que mai, cal fer aquesta activitat”

Els pares i les mares asseguren que “més que mai” és imprescindible que els nens puguin anar al bosc a cercar el tió. Expliquen que és una fórmula molt màgica per fer-lo arribar a casa i que aquest any, amb la pandèmia, “serà una manera de revifar la màgia del Nadal”. A més, que les cares de felicitat dels petits s’ajunten amb els nervis que comencen a sentir quan s’apropa la nit de Reis i de Nadal, quan, tal com explica una de les mares, “els seus desitjos es fan realitat”.

“No cal ni sortir de la ciutat”

Famílies conclouen que la zona “és ideal per fer l’activitat”. El confinament municipal de cap de setmana impedeix als barcelonins sortir de la ciutat i han trobat una alternativa perfecta per seguir celebrant el joc sense sortir del municipi. Algunes famílies que ja fa anys que ho celebren, admeten que sempre havien anat a zones de fora de Barcelona, però ara asseguren que aquest nou emplaçament “ja els va bé”.

Tions a la muntanya