La marca de roba vintage SusiSweetdress fa deu anys que organitza “markets” a la ciutat. Durant el 2020 han hagut de cancel·lar l’edició del mes de març per l’estat d’alarma, i la del juny l’han traslladat al juliol. En aquesta ocasió, ha estat una jornada de quatre dies en què s’han hagut d’adaptar al coronavirus.

L’entrada ha estat lliure però amb control d’aforament i ús de gel hidroalcohòlic i mascareta obligatori. A més, els emprovadors i zones comunes, així com tota la roba, es desinfecten amb un viricida aprovat pel Ministeri de Sanitat contra la covid-19 “i que està avalat per l’Organització Mundial de la Salut”, explica Susanna Bas, propietària de la marca.

Susi Sweetdress és una marca de roba que ven vestits vintage, dissenys propis i complements. Als seus mercats, però, també hi ha paradetes de diferents col·laboradors com les il·lustradores Laura Agustí i la Lyona, la botiga de complements fets a mà Señoritas Bolitas o la marca de mascaretes Hebra.

La pròxima edició del SusiSweetdress Market s’havia de fer a l’octubre en un recinte tancat. L’organitzadora, però, ha decidit avançar-lo al setembre per poder-ho fer en aquest mateix recinte obert. Les noves dates provisionals són del 18 al 20 de setembre.