Dragon Khan de Port Aventura

(ACN) PortAventura World donarà el tret de sortida a la temporada el 8 de juliol, segons ha anunciat l’empresa aquest dilluns. El complex turístic de Vila-seca i Salou (Tarragonès) encetarà la 25a temporada amb més de tres mesos de retard per la covid-19, atès que preveia obrir portes el 27 de març. Amb l’objectiu de garantir una experiència en un “entorn segur”, PortAventura reduirà l’aforament a un 30 % de la capacitat, activarà un sistema de venda anticipada d’entrada i adoptarà mesures per evitar aglomeracions. L’ús de mascareta serà obligatori i es faran controls de temperatura als accessos. L’empresa obrirà quatre hotels, però mantindrà el parc aquàtic tancat i no preveu programar espectacles fins al setembre.

25é aniversari marcat pel coronavirus

PortAventura World anuncia que ho té tot a punt per obrir portes el 8 de juliol com una “destinació turística segura”. La principal locomotora turística de la Costa Daurada, amb cinc milions de visitants per temporada -el 36 % dels quals van ser estrangers el 2018-, es reivindica enguany com una opció idònia per al turisme nacional i de proximitat, tot i que no renuncia a seguir sent una destinació de referència “per famílies d’arreu d’Europa”.

La temporada del 25è aniversari estarà marcada per la pandèmia de la covid-19. A banda de l’ús de la mascareta i els controls de temperatura, també hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en tot el complex, i es reforçarà la higiene –inclosa la neteja i desinfecció continuada en atraccions i punts de contacte.

La reducció de l’aforament a un 30% de la capacitat anirà acompanyada de “nous fluxos” de circulació per evitar aglomeracions i garantir un distanciament de metre i mig entre persones. Caldrà reservar amb antelació i e fomentarà el pagament sense contacte.

Sense espectacles ni parc aquàtic

Els parcs temàtics de PortAventura i Ferrari Land obriran en horari d’estiu, de les deu del matí a les deu de la nit, i d’onze del matí a quatre de la tarda, respectivament. L’empresa també obrirà els hotels PortAventura, Gold River, Mansión de Lucy i Colorado Creek -incloses les piscines-. El Caribe Aquatic Park es mantindrà tancat, i també s’ha cancel·lat el programa d’espectacles fins al setembre. Segons PortAventura World, totes aquestes mesures permetran obrir portes amb el segell turístic ‘Safe Tourism Certified’ que promou l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE).