Ja fa una setmana que una vintena de piscines exteriors de la ciutat van reobrir les portes per fer-ne un ús lúdic. A la piscina Llac de Can Dragó ho van fer dilluns, 22 de juny, i amb un aforament del 50 %. Ara però, passada una setmana, l’aforament màxim s’ha restablert, malgrat que durant aquests dies no s’arriba a omplir mai tota la piscina. De fet, els banyistes celebren poder tornar a banyar-se i fer-ho sense una gran afluència de gent. D’altres, tenint en compte les aglomeracions que aquests darrers dies s’han deixat veure al litoral, prefereixen canviar mar per piscina.

Distanciament de dos metres

Per garantir els distanciaments de seguretat, a la piscina de Can Dragó s’han dibuixat requadres a la vora de l’aigua per separar els grups de banyistes. Hi ha requadres de dues persones per a aquells que venen en parella o de fins a cinc per als grups d’amics o familiars.

Els vestuaris, tancats

Els banyistes no poden canviar-se ni abans ni després d’entrar a la piscina, ja que els vestuaris estan tancats. Les dutxes que es troben dins dels vestuaris també romandran tancades fins a nou avís, però les que es troben a la vora de la piscina estan disponibles.