Els més sibarites tenen una cita amb l’alta gastronomia al Passeig de Gourmets 2023 de Barcelona. Entre el 9 i el 19 de març, una vintena de restaurants del passeig de Gràcia oferiran platets i, per primera vegada també, entrepans d’autor per menys de 20 euros. Els comensals també podran gaudir sopars temàtics i menús gurmet.
Descobreix quines són les propostes gastronòmiques que podràs trobar al Passeig de Gourmets 2023 de Barcelona.
12 platets del Passeig de Gourmets 2023 a Barcelona
En aquesta edició del Passeig de Gourmets podràs triar entre una dotzena de platets per només 10 euros, amb beguda inclosa.
- Fricandó modernista. El Cafè Vienès de l’Hotel Casa Fuster et proposa un platet de carn de vedella guisada a baixa temperatura amb salsa de vermut, taronja, carbassa, pèsols i pebrots vermells.
- Croquetes negres. El Sintonia et vol sorprendre amb unes coquetes de calamar amb un toc picant i allioli de julivert.
- Mongetes amb col. El restaurant Santa Eulàlia ha preparat una cassoleta de mongetes amb col i botifarra negra.
- Daus de tonyina. L’H10 Casa Mimosa ha creat un plat de daus de tonyina vermella amb demi-glace cítrica, cremós de pastanaga i maionesa picant.
- Caneló d’ensalada russa. El Somni Restaurant ha cuinat un caneló d’ensalada russa amb tàrtar de gamba vermella de costa.
- Vaca vella. El restaurant Solomillo ha preparat un plat de vaca vella a baixa temperatura, puré de moniato i reducció de carinyena.
- Pastís Majestic. El bar del Majestic posa el punt dolç amb un pastís de xocolata i avellanes Jean-Marie Hiblot.
- Tsukemono de seitó. L’Os-Kuro del Claris Hotel & Spa ha elaborat un encortit japonès de seitó.
- Foie i albergínia. El restaurant del Mandarin Oriental et sorprèn amb un royale de foie i albergínia escalivada.
- Ajoblanco. El Nacional et proposa un ajoblanco amb llagostins i maduixes.
- Capipota. L’Almanac ha guisat un melós de porc i vedella amb cigrons.
- Cronut. No et perdis l’oportunitat de tastar un cronut de tagín de xai i caviar cítric al Belbo Terrenal.
6 entrepans d’autor del Passeig de Gourmets 2023 a Barcelona
Per primera vegada el Passeig de Gourmets oferirà entrepans d’autor per un preu que oscil·la entre els 9 i els 19 euros amb beguda inclosa.
- Mar i muntanya. El Somni Restaurant innova amb un entrepà mar i muntanya elaborat a partir d’ostres cruixents i llardons confitats amb maionesa de sriracha.
- Bokata Martintxo. El xef Martín Berasategui ha preparat un entrepà de filet de vaca gallega amb crema de sardineta acompanyat de patates rústiques amb maionesa de mostassa i llima. Tasta’l al Verbena Terrace del Monument Hotel.
- Brioix de vedella. El restaurant Solomillo et sorprèn amb un entrepà de brioix de vedella marinada amb ponzu, maionesa umami i ceba japonesa.
- Bikini Alma. Vols tastar un biquini diferent? L’Alma Barcelona te n’ha preparat un de pernil ibèric, formatge Brie i tòfona negra.
- Soft Shell crab roll. La Terraza del Claris ha creat un entrepà de soft shell crab roll amb salsa thai de tamarinde, papaia i ceba adobada.
- Entrepà de botifarra. El restaurant Lomobajo et proposa un entrepà de botifarra de Calaf fumada amb formatge Puigpedrós i escalivada.