
10 reconeguts restaurants italians competiran durant tres dies, del 4 al 6 d’abril, al Poble Espanyol per fer la millor pizza de Barcelona. És la tercera edició del Pizzas Fest i cada participant haurà de presentar una versió de pizza clàssica i una de gurmet. De premis també n’hi haurà dos, el del jurat professional i el que atorgarà el públic assistent amb les seves votacions.
A banda de degustacions també hi haurà tallers, classes de cuina i música en directe. L’entrada, amb degustació i beguda, oscil·la entre els 8 € per una porció de pizza i els 26 € per una pizza sencera. També hi ha l’opció d’entrada gratuïta, una modalitat exclusiva per a residents a Catalunya, però que no garanteix l’accés al festival perquè l’aforament és limitat i es completarà per ordre d’arribada.

Coneixes els restaurants que hi participen?
Les pizzeries Madre Lievito i Mama es van proclamar guanyadores a la darrera edició del Pizzas Fest. La primera no repetirà en aquesta tercera edició, però Mama sí que tornarà a competir amb una clàssica de salsitxes i friarelli (una verdura típica napolitana) i una gurmet amb salsa de n’duja, un embotit típic calabrès picant i especiat semblant a la sobrassada. La resta de restaurants que hi participen són aquests:
- Luigi Ristorante
- Pizza Social Club
- Restaurante pizzería Positano
- Vitali Pizza:
- The Chicago Pizza Pie
- Mogollon’s
- Pizaart Badalona
- Giorgio
- Dallas Pizza
Zona de propostes dolces
En aquesta tercera edició el festival hi haurà una zona de dolços i moltes referències de cerveses per poder fer maridatges. Les dues darreres edicions van tenir un total de 60.000 assistents i, per això, aquest any han decidit ampliar els espais i millorar la distribució. El públic podrà escollir si entrar al recinte per dinar o per sopar.
