Escolta aquesta notícia

10 reconeguts restaurants italians han competit durant tres dies, del 4 al 6 d’abril, al Poble Espanyol per fer la millor pizza de Barcelona. El guanyador, segons el jurat de la tercera edició del Pizzas Fest, ha estat el restaurant Giorgio, al carrer d’Ausiàs Marc, especialitzat en pizzes clàssiques napolitanes, cuites al forn de llenya.

El Giorgio ha presentat una pizza clàssica, anomenada diavola, feta amb salami picant, i una pizza gurmet, amb base blanca, espinacs, tomàquet sec i parmesà.

pizza gourmet restaurant Giorgio
La pizza gurmet del restaurant Giorgio: base blanca, espinacs, tomàquet sec i parmesà

El premi del públic, per al Luigi Ristorante

El públic assistent al Pizzas Fest també ha pogut triar la seva preferida i el guanyador ha estat el Luigi Ristorante, que té tres establiments a Barcelona. En aquest cas la pizza clàssica ha estat una margarita amb tocs de pebre negre i alfàbrega, mentre que la pizza gurmet estava elaborada amb stracciatella, cirerols i pernil.

Tercera edició del Pizzas Fest

Durant les jornades del Pizzas Fest, s’han exposat 20 tipus de pizzes elaborades per 10 restaurants de Barcelona i de l’àrea metropolitana. Les entrades han estat gratuïtes per als residents de Catalunya. segons dades de l’organització, pel festival d’enguany han passat 20.000 visitants i s’han venut més de 30.500 porcions de pizza.

Els assistents han pogut gaudir, a més, d’actuacions en directe, activitats gastronòmiques, parades de postres clàssics italians i un mercat on es podien comprar els ingredients per fer la teva pròpia pizza.

Comparteix a: