Escolta aquesta notícia

El Mercat de Santa Caterina tindrà nous inquilins. Es tracta d’una proposta gastronòmica que s’incorporarà al mercat amb els germans Torres i el grup de restauració Pantea Group. És la Parada Torres, que defineixen com “un mercat dins del mercat, per gaudir de la cuina catalana amb segell Torres”.

L’Institut de Mercats de Barcelona ha fet pública la concessió que torna a unir els xefs amb tres estrelles Michelin i Pantea Group. Una aliança que es repeteix després d’obrir Eldelmar al Balcó Gastronòmic, al moll de Gregal, amb una carta d’amanides, arrossos, carns i peix.

Un aposta per la cuina catalana amb segell Torres

“Estem molt il·lusionats”, han assegurat els impulsors del nou espai de mercat. La proposta gastronòmica de Santa Caterina aposta per la cuina catalana amb un producte de qualitat i un ambient obert als visitants i als barcelonins. Amb un format de paradetes de mercat, tindrà un espai interior molt ampli, amb banys inspirats en el racionalisme català i una terrassa exterior amb sis taules per a 24 persones i dos para-sols per fer ombra.

La terrassa també incorporarà quatre testos decoratius amb oliveres i llimoners. La Parada Torres busca una gran lluminositat i juga amb els colors vermell i blanc, que donaran la benvinguda al restaurant.

Pel que fa a la carta, encara està en desenvolupament, però es nodrirà de la proximitat del rebost que configura el mateix mercat. Un recinte històric i emblemàtic de la ciutat que va ser el primer mercat cobert i que destaca per la seva coberta icònica de 200.000 hexàgons de ceràmica de 67 colors diferents. Unes rajoles que no faltaran en la nova proposta gastronòmica dels xefs barcelonins.

La concessió del nou espai és de 24 anys no prorrogables i l’import per la Parada Torres és de 458.127 euros. Amb aquest restaurant, i l’Eldelmar, els Torres sumen iniciatives més populars i obertes a la ciutat al restaurant de tres estrelles Michelin Cocina Hermanos Torres, al barri de les Corts.

El 70 serà el número de la parada