El periodista Carles Garcia presenta al programa ‘reset’ les transformacions que està vivint la ciutat arran de la crisi del coronavirus. Les noves mesures sanitàries establertes per frenar l’augment de casos de covid-19 posen sobre la taula la possibilitat d’un nou confinament a Barcelona.  A la ‘secció ciutat’ el periodista repassa què haurem de fer per seguir gaudint de Barcelona si ens hem de quedar a casa en un futur pròxim.

Barcelona des de dues mirades

La Carlota Freixenet, llibretera de La Carbonera, recomana dues lectures que narren vivències de la ciutat. La primera proposta és una novel·la de Xavi Barroso anomenada ‘L’avinguda de les il·lusions’, que explica la història del Paral·lel de principis de segle quan començava a ser un espai de cabarets. L’altra obra és ‘Simón’, de Miqui Otero, una narració de la Barcelona dels anys 90 que explica els canvis que pateix la ciutat des d’abans de les Olimpíades fins a la celebració del Fòrum Universal de les Cultures, l’any 2004.

Una altra de les recomanacions que proposa és una visita virtual a l’Ajuntament de Barcelona. A través del mateix web del consistori, l’usuari pot accedir als racons més emblemàtics d’aquest espai com ara el Saló de Cent, la galeria gòtica o la Sala del Plenari Carles Pi i Sunyer, entre d’altres.

Per als amants de l’esport, el periodista també ens presenta una proposta interessant. Es tracta d’un “streaming” que va oferir el Club de Natació de Barcelona sobre el campionat de Catalunya, on participaven esportistes de primer nivell. La iniciativa va tenir molt bona rebuda: fins a 15.000 persones van seguir la competició. En aquest vídeo pots recuperar la secció completa.