Si ets dels que els agrada obrir els àpats i la gana amb un bon aperitiu, del 9 a l’11 de maig trobaràs tots els ingredients necessaris al Vermut & Soul, al Port Vell. Hi haurà menjar, beguda i música en directe i, com a novetat de la novena edició, el festival gastronòmic proposa una experiència marítima a bord d’un veler clàssic de fusta.

Vermut & Soul són 4.000 m² dedicats a explorar totes les possibilitats d’un bon vermut. En el capítol gastronòmic hi haurà opcions per a tots els gustos, també sense gluten, veganes i vegetarianes. Des d’empanades argentines i dolços casolans a l’estand de Criollo, les hamburgueses i entrepans de Pork Fiction, les tapes clàssiques del Bar Córdoba, les croquetes de l’Olivé i els arrossos, peixet fregit, pop i pebrots de Mosty fins a les delícies vietnamites de Little Viet. També hi haurà una mostra de les millors braves de la ciutat i la part dolça la portarà l’obrador gracienc Morreig.

Parades de menjar i beure al Vermut & Soul

Vermuts, música en directe i la ciutat des del mar

L’aperitiu és també sinònim de vermut i per això al Vermut & Soul trobaràs clàssics com el Miró de Reus però també altres firmes com Dos Deus, Murcarols, El Bandarra, Vermut de Lluna i El Traguet. Hi haurà opcions sense alcohol, cerveses i refrescos i els aficionats als còctels en podran degustar de preparats per La Habana Cocktail Bar. Tot això s’amenitzarà amb la música de grups com Black Sheep Duo, Ster Wax & The SoulfulTrio, Sweet Marta & Johnny Bigstone i Marc Uroz i Vicente Marín.

La novetat d’aquest any és la possibilitat d’una experiència marítima a bord d’un veler de fusta o d’un catamarà des d’on veure la ciutat mentre es degusta un aperitiu. Al web oficial de Vermut & Soul hi ha tota la informació de les diferents modalitats d’entrada, ja sigui amb ruta amb catamarà o sense, amb taller de vermut, maridatge i ruta pels estands de braves o de croquetes.

Imatge de l'autor/a