Les entrades gratuïtes per visitar la Sagrada Família no han durat ni una tarda. El temple ha posat a disposició 24.000 entrades de franc aquest mateix dilluns al migdia, i abans de les vuit del vespre ja era impossible reservar-ne una a la pàgina web. Les entrades estan destinades a la ciutadania de Barcelona i es podien obtenir acreditant la residència a la ciutat amb el DNI o amb un altre document.

La demanda ha estat excepcionalment alta, tal com ja va passar a mitjans de juny, quan es van oferir 37.000 entrades per visitar el temple els caps de setmana del juliol i l’agost. Aleshores es van exhaurir en només cinc hores. Aquest cop ha passat més o menys el mateix, però s’ha donat el cas que durant una estona el patronat ha publicat un missatge al web que donava per exhaurides les entrades, mentre encara era possible fer-hi les últimes reserves.

El temple va reobrir el 4 de juliol després de gairebé quatre mesos de tancament forçat pel coronavirus, i va obrir les portes per rebre 12.000 visites gratuïtes destinades al personal sanitari, en agraïment per la feina feta per combatre la pandèmia en el seu moment més àlgid. A mitjans de juliol és quan s’hi va encetar la fase que el temple ha anomenat Hora Barcelona, i que està destinada al públic barceloní com a mínim fins a finals del 2020.

La iniciativa encara durarà fins a finals d’any i cada mes s’oferiran més entrades per al mes següent. La previsió és que es reparteixin 127.000 entrades per als barcelonins que vulguin visitar la Sagrada Família de manera gratuïta.